Haberler

Burdur'da Obeziteyle Mücadele Başlatıldı

Burdur'da obeziteyle mücadele başlatıldı Burdur Halk Sağlığı Müdürlüğü obeziteyle mücadele kapsamında resmi kurumlarda çalışan personelin vücut analizlerini yaparak uygulanacak diyet konusunda bilgilendirdi.

Burdur'da obeziteyle mücadele başlatıldı

Burdur Halk Sağlığı Müdürlüğü obeziteyle mücadele kapsamında resmi kurumlarda çalışan personelin vücut analizlerini yaparak uygulanacak diyet konusunda bilgilendirdi.

Halk Sağlığı Müdürlüğü ekipleri tarafından obeziteyle mücadele kapsamında Burdur Valiliği personelinin vücut analizleri yapıldı. İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Sevinç Sütlü, Sağlık Bakanlığı olarak koruyucu hekimlik alanında çalışmaya devam ettiklerini belirtti.

Dr. Sütlü, "Önceki yıllarda olduğu gibi obeziteyle mücadelemiz bu yıl da devam edecek. Burdur genelindeki resmi kurumlarımızı ziyaret ederek, çalışanlarımızın vücut analizlerini ve diyet düzenlemelerini yapıyoruz. Hareketli yaşam, bilinçli beslenme konusunda farkındalık yaratmak amacıyla çalışma yapıyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sevinç Sütlü Burdur Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title