Haberler

Burdur Belediye Başkanı Ağabeyinin Karşısına Aday Adayı Olarak Çıktı

Burdur Belediye Başkanı AK Partili Sebahattin Akkaya'nın küçük kardeşi Hayati Akkaya, 30 Mart 2014'te yapılacak olan yerel seçimlerinde CHP'den belediye başkanlığı aday adaylığını açıkladı.

Burdur Belediye Başkanı AK Partili Sebahattin Akkaya'nın küçük kardeşi Hayati Akkaya, 30 Mart 2014'te yapılacak olan yerel seçimlerinde CHP'den belediye başkanlığı aday adaylığını açıkladı.

Burdur Belediye Başkanı AK Partili Akkaya'nın küçük kardeşi Hayati Akkaya, CHP parti binasında düzenlediği basın toplantısında, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimler için belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

Bu seçimlerin yerel seçimlerden çıkıp Türkiye'nin geleceğini belirleyecek bir seçim olduğunu söyleyen Akkaya, "Bu önemli mücadelede partimize, Burdurumuza ve ülkemize hizmet edebilmek için CHP'den Burdur Belediye Başkan aday adayı olmaya karar verdim" dedi. Akkaya, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Memleketimizin temel taşlarını atan, özgürlüğün savunucusu olan Cumhuriyet Halk Partisi'nden aday olmak istedim. Vatandaşa hizmet ilkesini benimseyeceğim. Kapım herkese açık olacak. Burdur'u kasaba havasından çıkaracağım. Göstermelik hizmet yapmayacağız. Halkımızın parasını heba etmeyeceğiz. Oy vermedi diye mahalleyi cezalandırmayacağız."

İLK İŞ AĞABEYİNİN PROJESİNİ YIKMAK

Akkaya, başkan seçilmesi halinde ilk iş olarak ağabeyi Başkan Akkaya tarafından açık pazar yerinde yapılan Bedesten Çarşı'yı yıkarak, yerine daha geniş bir çarşı yapacağını söyledi. Burdur'un içme suyu sorununa da el atacağını kaydeden Akkaya, "Isparta'nın Senir Beldesi'nden getirilen su, maliyetli ve randımanlı değil. Bunun yerine farklı yerlerden su getirmek için çalışacağız. Burdur'un otopark sorununu çözeceğiz. Şehrin trafik yükünü hafifletip, esnafımızın sorunlarını dinleyeceğiz. Burdur'u göç veren değil, göç alan bir il yapacağız" diye konuştu.

Açıklamanın ardından CHP Burdur İl Başkanı Süleyman Erman, aday adayı Hayati Akkaya'ya çiçek vererek teşekkür etti.

Burdur Belediye Başkanı AK Partili Sebahattin Akkaya da önümüzdeki yerel seçim için 3'üncü döneme aday olacağını açıklamıştı. - Burdur

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Sebahattin Akkaya Türkiye Burdur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title