Haberler

Bülent Erkan, Ovit Yaylası'nda ikinci iglosunu tamamladı

Güncelleme:

Erzurum'un İspir ilçesinde yaşayan Bülent Erkan, elleriyle yaptığı ikinci iglo ile dikkatleri üzerine çekti. Yaban hayatını seven Erkan, kendisine 'Dağların Oğlu' denilmesinin sebebini açıkladı.

Burası kutuplar değil Ovit Yaylası

ERZURUM - Erzurum'un İspir ilçesinde yaşayan ve yöre halkı tarafından 'Dağların Oğlu' olarak bilinen Bülent Erkan, elleriyle yaptığı ikinci iglo ile dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

İspir ilçesi Yedigöl Mahallesi'nde ikamet eden ve 'Dağların Oğlu' olarak tanınan Bülent Erkan, kendini yıllardan beridir doğal yaşama adayan bir isim. Geçtiğimiz ay yaptığı eskimoevi ile gündeme gelen Bülent Erkan, bu kez Ovit Yaylası'nda elleriyle bir iglo yaptı. Karla kaplı Ovit Yaylası'na yürüyerek çıkan ve zamana zaman verdiği molallarla dinlenen, yemek ihtiyacını gideren Bülent Erkan kendine has yöntemleriyle iglosunu yaptı. Önce yapacağı iglo için yer belirleyen ve işaretleme yapan Bülent Erkan daha sonra inşaasına başladı. Kardan kütleler yapan ve bunları belirli bir düzenle üst üste koyan Bülent Erkan, zahmetli bir çalışmadan sonra iglosunu tamamladı. Yaban hayatı çok sevdiğini ve bu yüzden kendisine 'Dağların Oğlu' denildiğini belirten Bülent Erkan, yaptığı şeylerden her zaman heyecan ve zevk duyduğunu ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erzurum İspir

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title