Haberler

Bodrum'da 60 Kaçak Göçmen Yakalandı

Bodrum'da 60 Kaçak Göçmen Yakalandı
Güncelleme:

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, insansız hava aracı ve mobil radar ile tespit edilen 60 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalanarak İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde insansız hava aracı (İHA) ve mobil radar ile tespit edilen, 33'ü çocuk, 60 kaçak göçmen Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri 12 Ekim'de saat 03.15'te, İHA'lar ile Bodrum açıklarında lastik botta kaçak göçmenler olduğunu tespit etti. Bölgeye giden ekipler, 28'i çocuk 37 kaçak göçmeni yakaladı. Ekipler aynı tarihte saat 23.20'de Sahil Güvenlik Mobil Radarı ile tespit edilen lastik bottaki 5'i çocuk, 23 kaçak göçmeni daha yakaladı. Kıyıya çıkarılan toplam 60 kaçak göçmen, İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İnsansız Hava Aracı Sahil Güvenlik İnsan Hakları Teknoloji Politika Güvenlik Olaylar 3-sayfa Göçmen Bodrum Güncel Hukuk Muğla

Rojin Kabaiş'in ölmeden önce internette yaptığı aramalar kafa karıştırdı

Ölmeden önce internette yaptığı aramalar kafa karıştırdı

Maliye ilk listeyi paylaştı! İşte Türkiye'nin vergi yüzsüzleri

Maliye ilk listeyi paylaştı! İşte Türkiye'nin vergi yüzsüzleri

Cumhuriyet Başsavcısı sevgilisinin eski sevgililerini gözaltına aldırdı

Cumhuriyet Başsavcısı sevgilisinin eski sevgililerini gözaltına aldırdı

Uyuyan bebeğe tokat atan öğretmen avukat anneye yakalandı

Böyle öğretmen olmaz olsun

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title