Haberler

Beypazarı'ndan 21 Hacı Adayı Kutsal Topraklara Uğurlandı

Güncelleme:

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, Diyanet İşleri Başkanlığı aracılığıyla hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek hacı adaylarından 21'i törenle uğurlandı. Hacı adaylarından Arif Uzuner, eşi Şengül Uzuner'in geçmişte yaşadığı trajik olayı anlattı ve duygusal anlar yaşandı.

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, Diyanet İşleri Başkanlığı aracılığıyla hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek hacı adaylarından 21'i törenle uğurlandı.

Fatih Camisi önünde toplanan hacı adayları, İlçe Müftüsü Ahmet İnciler'in konuşması ve dualar edilmesinin ardından yakınlarıyla helalleşerek otobüse bindi.

Hacı adaylarından Arif Uzuner, gazetecilere, 2006 yılında hemşire olan eşi Şengül Uzuner'in sağlık görevlisi olarak hacca gittiğini ve yıkılan otelin enkazı altında kalarak hayatını kaybettiğini söyledi.

Yıllar sonra yeniden evlendiğini belirten Uzuner, "Şimdiki eşim Halise Hanım'la gidiyoruz. Orada Şengül Hanım'ın kabrini bulup başucunda dua edeceğim. O yüzden de oldukça heyecanlıyım. Çünkü ona çocuklarımın da selamını ve dualarını olduklarını ileteceğim." dedi.

Duygusal anlar yaşayan hacı adayları, daha sonra Suudi Arabistan'a gitmek üzere havalimanına hareket etti.

Beypazarı'ndan bu yıl 60 kişinin hacca gideceği öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı Beypazarı Ankara Hac Dünya Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title