Haberler

Beyoğlu'nda Sokak Ortasında Kadına Cinsel Tacizde Bulunan İki Kişi Tekrar Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Beyoğlu'nda sokakta yürüyen kadının önü kesip cinsel tacizde bulunan iki kişi önce serbest bırakıldı, daha sonra tekrar gözaltına alındı.

(ANKARA)  - Beyoğlu'nda sokakta yürüyen kadının önü kesip cinsel tacizde bulunan iki kişi önce serbest bırakıldı, daha sonra tekrar gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, 24 Eylül'de Şehit Muhtar Mahallesi'nde gece saatlerinde iki kişi sokakta yürüyen 25 yaşındaki İ.A.'yı takip etti. Bir süre sonra kadının üzerine yürüyen şüpheliler, duvara sıkıştırıp taciz etmeye başladı. Diğer kişi yaşananları izlerken, saldırgan ise kurtulmaya çalışan genç kızı yere yatırdı. Çığlık atan kadını kurtarmak için çevredekiler müdahale etti. Şüpheliler olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı.

Şikayetçi olmadı, şüpheliler serbest kaldı

İ.A'nın şüphelilerden şikayetçi olmadığı öğrenildi. Şüpheliler ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Semir T'nin "cinsel saldırı", "mukavemet", "uyuşturucu madde kullanmak", "gasp" suçlarından Ömer K.'nın ise "cinsel saldırı", "kasten yaralama", "mukavemet", "otodan hırsızlık" suçlarından kaydı olduğu öğrenildi.

Tacizcilerin serbest bırakılmasına sosyal medyada tepki gelmesinin ardından iki şüpheli hakkında yeniden yakalama kararı çıkarıldı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, şöyle denildi:

"İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, 24 Eylül 2024 tarihi saat 04.15 sıralarında Beyoğlu İlçesi Şehit Muhtar Mahallesinde meydana gelen cinsel saldırı olayı ile ilgili olarak; Sokak içerisinde yürüyen bir kadına cinsel saldırıda bulunan Ö.K. ve S.T. isimli şahıslar olay yerinde devriye gezen Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekiplerince suçüstü yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahıslar hakkında 'Cinsel Saldırı' suçundan adli işlem başlatılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur."

Beyoğlu'nda Sokak Ortasında Kadına Cinsel Tacizde Bulunan İki Kişi Tekrar Gözaltına Alındı
Kaynak: ANKA / Güncel

Güvenlik İstanbul Beyoğlu Güncel Hukuk Suç

Türkiye, kan donduran iki olayla sarsılırken Bakan Yerlikaya'nın yaptığı paylaşım tepki çekti

Kan donduran iki olay sonrası Bakan Yerlikaya'nın paylaşımı tepki çekti

ABD Başkanı Biden: İsrail, İran'ın petrol sahalarını vurmamalı

İran'da kesinlikle vurulmasını istemediği bir yer var

İki kadının kafasını kesip intihar eden şahıs, vahşeti önceden defterine çizmiş

Surlardaki vahşette kan donduran detaylar! Her şeyi önceden deftere çizmiş

Meteoroloji tarih vererek uyardı! Yağmur bu kez fena geliyor

Meteoroloji tarih vererek uyardı! Yağmur bu kez fena geliyor

title