Haberler

Beşiktaş, Çaykur Rizespor'u 4-0 mağlup etti

Güncelleme:

Süper Lig'de ertelenen 16. hafta maçında Beşiktaş, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 4-0 mağlup etti. Maç sonrası yapılan basın toplantısında teknik direktörler açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş maçının ardından

Mehmet Can PEÇE/RİZE,(DHA) - Süper Lig'de ertelenen 16'ncı hafta maçında Çaykur Rizespor konuk ettiği Beşiktaş'a 4-0 mağlup oldu. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut ile Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe açıklamalarda bulundu.

İLHAN PALUT: BUGÜN OYUNUMUZ TATMİN EDİCİ DEĞİLDİ

Karşılama sonrası maçı değerlendiren Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, 'Biz daha önce Beşiktaş'ın tam aksine iyi bir periyot yakalamış olsak da sahada çok iyi olmamız gerektiğini konuşmuştuk. Böyle takımların bir yerde reaksiyon göstereceğini biliyorduk. Maçı, 'Top bizde ve rakipte olduğu zamanlar' diye 2'ye ayırmak istiyorum. Top bizde iken rakibin 3'üncü bölgesinde çok adamla var olabildik ama ceza sahası ve çevresinde gerekli güçlü kalışı başaramadık. Elimize fırsatlar geçti ama değerlendiremedik. Defansif olarak Beşiktaşlı oyuncuların aksiyonuna karşılık vermekte başarısız olduk; bu başarısızlık da skora yansıdı. Maçın kırılma anı için bir gole ihtiyacımız vardı; oyunumuz tatmin edici değildi. Bugün defansif manada çıkaracağımız birçok ders var. Bunları halledip, önümüzdeki Adana Demirspor maçına hazırlanacağız' diye konuştu.

SERDAR TOPRAKTEPE: BİZİM İÇİN RAHAT BİR MAÇ OLDU

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe ise şunları kaydetti:

"Oyuna iyi başladık. Arkadaşlarımıza maça baskılı başlamalarını söylemiştik. Önde baskılı oynayıp, golü bulduk. Erkenden golü bulmamız takımımıza güven verdi. Maç öncesi söylemiştim sakatlıklar Beşiktaş'ın bu sene çok büyük bir sorunuydu. Beşiktaş forması giyen bütün futbolcular değerlidir. Maç içinde ağırlığımızı koyarsak kazanabileceğimizi söylemiştim, böyle oldu. Tüm takımı tebrik ediyorum. Maçta goller sırasıyla gelince bizim için rahat bir maç oldu."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rizespor Beşiktaş Çaykur Basın Toplantısı Süper Lig Futbol Spor Güncel Haberler

Akıllara Özgür Özel'in sözü geldi! Erken seçim anketinden çıkan sonuç bir hayli çarpıcı

Akıllara Özgür Özel'in sözü geldi! Erken seçim anketinden çıkan sonuç bir hayli çarpıcı

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Bakmadan Geçme

10 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 10 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 10 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 10 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 10 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 10 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 10 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 10 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Fransa Kanada maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Kanada maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fransa Kanada maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Fransa Kanada maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Fransa Kanada maçı CANLI izle! (HD) Fransa Kanada maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Fransa'da Macron neden erken seçim kararı aldı? Erken seçim ne zaman yapılacak? YKS soruları sızdı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy iddiaları yalanladı Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? (%) Aziz Yıldırım ile Ali Koç yüzde kaç oy aldı, oy farkı kaç?
Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title