Haberler

Belediye Korosu Çalışmalara Devam

Belediye Başkanı Kadir Kara Osmaniye Musiki Derneği belediye korosunu ziyaret etti.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara , Osmaniye Musiki Derneği Belediye Korosu'nu ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Kara, Musiki Deneği Başkanı Ethem Argun, Koro Şefi Fatih Oral ve koro üyeleri ile sohbet etti.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Musiki Cemiyeti Belediye Korosu ziyaretinde yaptığı konuşmada, Osmaniye'nin müzik alt yapısını geliştirerek kentimizin ismini duyuracak, her etkinlikte yer alabilecek bir koro oluşturmak hayaliyle yola çıktıklarını hatırlattı.Başkan Kara : " Biz göreve geldikten sonraki süreçte Osmaniye Musiki Cemiyeti ile ortak hareket ederek bu gelişimi birlikte yapmayı planladık. Osmaniye Musiki Cemiyeti Belediye Korosu gerçekten sanat icra edecek bir konuma gelmiştir. Bunu gurur ve onurla itiraf etmek gerekiyor. Bunda en büyük pay koro şefi Fatih Oral hocamıza aittir. Kendisi gerçekten çok derin bir müzik bilgisine sahiptir.

Ortaya koyduğu eseri burada sizlerden görüyoruz. Koromuzu Osmaniye'ye kazandırılmış önemli bir kültür hizmeti olarak görüyorum. Bu noktaya kolay gelmediniz. Bu noktaya gelirken sizlerin her türlü sorununuzu çözmeye çalışan, bu konuda fedakârlık gösteren bu cemiyetin çok kıymetli başkanı , bu cemiyeti uzun yıllar kişisel olarak sırtında taşımış olan Ethem Argun beyefendiye şahsınızda çok teşekkür ediyorum. Koromuzu da kutluyorum gerçekten .Osmaniye'de Osmaniye standartlarının üzerinde koroya kavuştuğumuzu düşünüyorum. Yaptığınız çalışmalar ve ortaya koyduğunuz performans bunun doğruluğunu bize teyit ediyor. Buraya zaman ayırdığınız için büyük fedakârlık gösterdiğiniz için Hepinize çok teşekkür ediyorum." Şeklinde konuştu.

Osmaniye Musiki Derneği Başkanı Ethem Argun ise konuşmasında "Sayın Başkanımım bu hassas konuşması bizi ziyadesiyle memnun etti. Kendilerinin bizi ziyaret etmeleri bizi motive ediyor. Osmaniye Musiki Derneği olarak koro üyelerimiz saz heyetimiz 23 yıllık bir bilgi birikimimiz ve tecrübemiz bulunaktadır. Bu tecrübemizi sayın hocamız Fatih Oral'ın gücüyle bütünleştirerek Osmaniyemizde kültürel faaliyetimizde mükemmeli yakalamaya doğru adımlar atıyoruz. Bizim yegâne görevimiz budur. Biz Osmaniyemizde kültüre hizmet için varız. Gönüllülük esasına göre buradayız. Belediyemizle iki yıldan bu yana bütünleşerek bu görevi yapıyoruz. Bunu da severek içtenlikle yaptığımızı ifade etmek istiyorum. Belediye Başkanımıza verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.

Ziyarette Belediye Başkanı eşi Nihal Kara, Belediye Başkan Yardımcıları Sevinç Ayşe Argun ve Fatma Teke hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title