Haberler

BDP'li Mülkiye Birtane'den Belediye Çalışmalarına Övgü

Güncelleme:

Kars'ta yapılan yol ve kaldırım çalışmaları Barış ve Demokrasi Partisi Milletvekili Mülkiye Birtane'nin de dikkatini çekti.

BDP Milletvekili Mülkiye Birtane, Kars'ta son zamanlarda belediyenin yaptığı yol çalışmalarının halkın dikkatini çektiğini belirtti.

BDP İl Başkanlığı Binası'nda düzenlediği basın toplantısında önce Kars'ta bazı mahallelerde sularda yaşanan sıkıntıdan dolayı AK Partili belediyeyi eleştiren BDP milletvekili Mülkiye Birtane, öte yandan tamamen her şeyi hiçleştirmenin doğru olmadığını söyledi.

BDP Kars Milletvekili Mülkiye Birtane; "Bazı noktalarda sevindirici çalışmalar yapıldığını da görebiliyoruz. Yani tamamen her şeyi hiçleştirme de doğru değildir. Belediyenin son dönem şehir içerisinde yapmış olduğu yol çalışmaları biraz daha halkın dikkatini çekmiş durumda. Bizlerde Kars için Kars halkı için yapılan her türlü hizmetin, olumlu hizmetin yanındayız. Daha çok hizmet verilmesi gerektiğini vurguluyoruz. Tabi temizlik konusu söz konusu kentin temizliği, ana arterlerde temizliğin göze çarptığını görebiliyoruz. Biz her zaman hem siyasi parti olarak, hem muhalefet partisi, hem de Karslı bir birey olarak Kars'ın tüm sorunlarıyla ilgili halkımızın yanında olduğunu, her türlü sorunlarına açık olduğumuzu bir kez daha buradan vurgulamak istiyorum" dedi.

Kars Belediye Başkanlığı'nca kent merkezinde hemen hemen bütün cadde ve sokaklar sıcak asfalt yapıldı. Kaldırımlarında yapıldığı caddelerin bazılarında yapılmadan önce kaldırım dahi yoktu. Hiçbir dönemde hiç kimsenin cesaret ederek girmediği alt yapıya giren Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, 3,5 yılda Kars'ın altını kazdı. Kentte alt yapı sorunu çözen Başkan Bozkuş, alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda 50 santim kazarak sıcak asfalt yaptı. Kars'ta sürücülerinde sürekli gündeme getridiği ve şikayetçi olduğu yol sorunu da büyük oranla Başkan Bozkuş ile çözüldüğü gözlendi.

Kars'ta muhalefet partilerinin dile getiremediği ve söyleyemediği belediye çalışmalarını BDP'li milletvekilinin herkesin gözünün içine bakarak basın toplantısında dile getirmesi Karslıların da takdirini kazandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mülkiye Birtane Nevzat Bozkuş Kars Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title