Haberler

BDP Bağlar'da Yüzde 70'lerin Üstünü Hedefliyor

Güncelleme:

BDP Bağlar Belediye Eş Başkan Adayları Birsen Kaya Akat ile Eşref Güler, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

BDP Bağlar Belediye Eş Başkan Adayları Birsen Kaya Akat ile Eşref Güler, Diyarbakır Ticaret Ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar ile görüştüler.

HEDEF YÜZDE 70'LERİN ÜSTÜ

Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleşen ziyarette konuşan Eş Başkan Adayı Birsen Kaya Akat, seçime sıradan bir yerel seçim değil referandum gözüyle baktıklarını belirterek, "Çözüm süreci açısından bu seçimi özellikle önemsiyoruz. Kazanmak veya kaybetmek ekseninde değil, oy oranlarımızı yüzde 70'lerin üzerine çıkarmak için çalışıyoruz" dedi.

BDP belediyelerinin tarafsız ve eşit bir şekilde halka hizmet götürdüğünü dile getiren Eş Başkan Adayı Eşref Güler de, yerel seçimlerin ister istemez politik bir eksende yürüdüğünü söyleyerek, "Keşke barış olsa, siyasetçilerimiz bırakılsa da biz de sadece hizmet için çalışsak. Bugün barış sürecinin ilerlemesiyle birlikte arka planda kalan toplumsal sorunlar ortaya çıkacak. Bunlardan en önemlisi de, ekonomi ve istihdam sorunlarıdır. Bu konuda tüm kurumlar birlikte çalışmalıyız" dedi.

SAYAR: HALKA KALİTELİ HİZMET GÖTÜRMEK, TOPLUMSAL BARIŞA BÜYÜK KATKIDIR

Bağlar'ın birçok ilden daha büyük ve kalabalık bir ilçe olduğuna dikkat çeken Dtso Başkanı Ahmet Sayar ise, "Birçok açıdan mağdur edilmiş olan insanlarımızın yoğun yaşadığı Bağlar'a kaliteli hizmet götürmek, toplumsal barışa büyük katkı olacaktır. Toplumun tüm kesimlerini kucaklamak, çözüm süreci açısından ve toplumsal bütünleşme açısından çok önemlidir. Biz de her açıdan kendimizi halkın hizmetkârı olarak görüyoruz. Amacımız halkımızı ekonomik açıdan ileriye taşımaktır" dedi.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Diyarbakır Ticaret Ve Sanayi Odası Birsen Kaya Akat Ahmet Sayar Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title