Haberler

Baydemir, Urfa Sorunlarını Dinledi

Güncelleme:

HDP Urfa Milletvekili Osman Baydemir ŞUTSO Başkanı Ertekin ile bölge sorunlarını değerlendirdi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Urfa Milletvekili Osman Baydemir ile beraberindeki heyet, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E. Sabri Ertekin'i ziyaret ederek kent sorunları hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Baydemir, seçim sonrası sivil toplum kuruluşları ve kurumlara yönelik ziyaretler gerçekleştirdiklerini de sözlerine ekleyerek, "Urfa'nın tüm yükünü biz üzerimize alacağız. Bizim için maraton asıl şimdi başlıyor" diye konuştu.

Baydemir ve beraberindeki heyeti Göbeklitepe Toplantı Salonu'nda ağırlayan ŞUTSO Başkanı Ertekin ise heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek seçim sonuçlarının hayırlara vesile olması diledi.

Ertekin görüşme ile ilgili "Urfa sorunlarının çözümüne ilişkin tüm çalışmalarımızda ŞUTSO olarak işbirliği içerisinde olacağız" dedi.

Gerçekleşen ziyarete Başkan E. Sabri Ertekin'in yanı sıra ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Uludağ, Yönetim Kurulu Üyesi Cumali Güneş, Meclis Üyeleri Abdullah Kaplan, Abdurrahman Acı, Mehmet Durmaz, Mehmet Erdem, Mehmet Gökmen, Mustafa Sonekinci, Ömer Melik, Genel Sekreter Faruk Yaşar katıldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Osman Baydemir Sabri Ertekin Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title