Haberler

Başkan Yavaş'a Doğum Gününde anlamlı hediye

Güncelleme:

5 Haziran 1970 tarihinde dünyaya gelen Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş'ın doğum gününü belediye personeli bu yıl da unutmadı.

Personelin anlamlı doğum günü hediyesi de örnek teşkil eden bir nitelikte oldu.

Meclis toplantısı sonrasında belediye personeli ve meclis üyeleri başkan Yavaş'ın doğum gününü kutlayarak doğum günü anısına KIZILAY'a yatırılan makbuzu çerçeveletip kendisine verdi. Bir hediyeden ziyade anlam taşımasını istediklerini belirten Sındırgı Belediyesi personeli aralarında topladıkları parayı Filistin'e destek amacıyla Ekrem Yavaş adına Kızılay'a bağışladı. Alınan makbuz ise çerçeveye konularak Sındırgı Belediye başkan yardımcısı Halil Aldemir tarafından belediye personeli adına başkan Yavaş'a verildi.

Vatandaşlar da Doğum Gününü Unutmadı

Belediye başkanı Ekrem Yavaş'ın doğum günü nedeniyle vatandaşlar da sosyal medyada çok sayıda paylaşımda bulundu. Bunun yanı sıra farklı alanlarda da pastalı sürpriz gerçekleşti. Dünya Çevre günü nedeniyle gerçekleşen doğa yürüyüşünde ise kek ve ağaç kabuğundan tabak ile doğal şehre yakışan bir kutlama gerçekleşti.

Vatandaşların sevgisinden ve güzel dileklerinden dolayı mutluluk duyduğunu ve personelin duyarlı davranışının herkese örnek olması gerektiğini belirten Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş " Bu yıl sanki diğer yıllara göre daha duygulu anlar yaşadım. Ömrümüzden giden her yaş bizlere biraz daha tecrübe yüklüyor. Tüm vatandaşlarımıza dostlarımıza teşekkür ediyorum. Özellikle belediye personelim ve meclis üyelerimizin duyarlı davranışı bizleri çok duygulandırdı. İhtiyacı olan bir kesime bu şekilde bir yardımın yapılması da en büyük hediye. Kendilerine teşekkür ediyorum, Rabbim birliğimizi daim etsin." Dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekrem Yavaş Doğum Günü Filistin

Adalet Bakanı Tunç'tan Engin Polat'ın tahliyesine ilk yorum: Tutuksuz yargılanması suçsuz olduğu anlamına gelmez

Engin Polat'ın tahliyesine Adalet Bakanı'ndan ilk yorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teğmenlerin kılıçlı yeminine ilk yorum: Bu kılıçları kime çekiyorsunuz?

Kılıç çekerek yemin eden teğmenlere zehir zemberek sözler

İngiliz ekonomist Ash, Mehmet Şimşek'in hakkını teslim etti: Yapmasa Türkiye benzer bir krizle karşı karşıya kalacaktı

"Yapmasa Türkiye benzer bir krizi yaşayacaktı"

Kayıp Narin olayında çarpıcı iddia: Gizli tanığın itirafları her şeyi değiştirebilir

Kayıp Narin olayında gözler kimsenin bilmediği o isimde

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title