Haberler

Başkan Kılıç 84 yaşındaki öğretmenin elini öptü

Güncelleme:

BUCA Belediye Başkanı Erhan Kılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde 84 yaşındaki Köy Enstitüsü mezunu emekli öğretmen Kadriye Yılmaz'ı ziyaret etti.

Yılmaz'ın elini öpen Başkan Kılıç, bugünümüzün ve yarınlarımızın mimarı olan tüm öğretmenlerin gününü kutladığını söyledi.

Eğitime ve eğitimcilere büyük önem veren Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Vali Rahmi Bey Mahallesi'nde yaşayan 84 yaşındaki Savaştepe Köy Enstitüsü mezunu emekli öğretmen Kadriye Yılmaz'ı evinde ziyaret etti. Yılmaz'ın elini öpen Başkan Kılıç, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün yolundan giden tüm öğretmenleri minnetle kucakladıklarını söyledi. Emekli öğretmen Yılmaz'ın öğretmenlik anılarını dinleyen

Başkan Kılıç, sohbetin ardından kendisine çiçek ve "Fotoğraflarla Atatürk ve Savaş Hatıraları" adlı albümü hediye etti.

Başkan Kılıç, daha sonra Çınar Anaokulu öğretmenleri bir araya geldi. Buradaki öğretmenlerle de sohbet eden Başkan Kılıç, anaokulunun eğitim stratejisiyle ilgili bilgi aldı.

Buluşmaya Kızılçullu Bilim ve Sanat Merkezi yönetici ve eğitmenleri de katılırken toplantı sonrasında anı fotoğrafı çektirildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Öğretmenler Günü Erhan Kılıç

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title