Haberler

Başakşehir Belediye Zabıtası, Ödül Aldı

Güncelleme:

Başakşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçede yürüttüğü başarılı çalışmalarından dolayı İBB Daire Başkanlığı'ndan ödül aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'nca her yıl düzenlenen ve bu yıl 7. si gerçekleştirilen Geleneksel Tüketici Hakları Paneli ve Ödül Töreni büyük bir katılımla sona erdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı konferans salonunda gerçekleşen törende, sivil toplum kuruluşlarına, medya organlarına, radyolara, kamu kurum ve kuruluşlarına, eğitim ve öğretim kurumlarına ve bilinçli tüketicilere ödüller ve plaketler dağıtıldı. 15 Mart Dünya Tüketiciler Günü münasebetiyle düzenlenen Geleneksel Tüketici Hakları Paneli ve Ödül Töreninde Başakşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü adına ödülü Zabıta Müdürü Faruk Öztürk aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ikinci kez ödüle layık görülen, Başakşehir Belediyesi, İlçe'de sağlık ve huzur ortamının korunması ve geliştirilmesi için özverili çalışmalar yürütüyor.

'Bilinçli vatandaş, huzurlu bir ilçe'

Başakşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü adına ödülü alan Zabıta Müdürü Faruk Öztürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada: "Başakşehir ilçemiz farklı coğrafi ve kültürel altyapılara sahip bir bölge. Başakşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak ilçedeki kamu kurumları ile koordineli çalışmalar yürütüyoruz. Vatandaşlarımızın yasal sorumlulukları ve tüketici hakları konusunda okullarımızda ve AVM'lerimizde düzenlediğimiz eğitim programlarımızla bilinçlendirme çalışmaları yürüterek; bilinçli vatandaşların yaşadığı huzurlu bir ilçe olmak adına var gücümüzle kapsamlı çalışmalarımızı sürdürüyoruz."dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başakşehir Belediyesi Faruk Öztürk

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'nin çağrısına destek: Tarihi bir fırsat penceresi açıldı

Bahçeli'nin Öcalan'la ilgili sözleri için bakın ne dedi

Bahçeli'nin Öcalan çağrısı sonrası DEM Parti'de hareketlilik

Bahçeli'nin Öcalan çağrısı sonrası DEM Parti'de hareketlilik

PKK liderinin kardeşi Mehmet Öcalan: Kimse kimseyi aldatmasın

Bahçeli'ye Öcalan cephesinden ilk yanıt

'Öcalan' çağrısının yankıları sürüyor: Endişen varsa, düne kadar elini öptüğün Bahçeli'ye git

"Endişen varsa, düne kadar elini öptüğün Bahçeli'ye git"

title