Haberler

Bağlar'da 1 yılda büyük değişim

Yerel seçimlerin ardından 20 yıl sonra el değiştirerek AK Parti'ye geçen Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi, kente bir yılda önemli bir değişim yaşattı.

Yerel seçimlerin ardından 20 yıl sonra el değiştirerek AK Parti'ye geçen Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi, kente bir yılda önemli bir değişim yaşattı.

Yaklaşın 400 bin nüfusu ile Diyarbakır nüfusunun yüzde 25'ini oluşturan ve Türkiye'de 36 ilden daha büyük olan Bağlar, 20 yıl sonra yaşanan belediye yönetimi değişikliği ardında 1 yıl içinde önemli bir değişim yaşadı. Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ortaya koyduğu gönül, sosyal ve hizmet belediyeciliği örnekleriyle dikkat çekiyor. Bir yılda 50 bin ihtiyaç sahibi haneye gıda desteği sağlayan Beyoğlu, Diyarbakır'a ait olan Karacadağ bazalt taşından ürettiği asfalt ile de kentin cadde ve sokaklarını asfaltlıyor. 48 mahallede yeni yol yapma, yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirilirken, çarpık kentleşmenin olduğu ilçede şu ana kadar 200'den fazla metruk yapının yıkımı yapılarak vatandaşların rahat nefes alması sağlandı.

Hedef Karacadağ bölgesinde tarım

250 bin nüfusluk eski Bağlar bölgesini kapsayan kentsel dönüşüm raporu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kabul edilerek 2020 yılı programına alındı. Şimdi ki hedef ise Karacadağ eteklerinde tarım üretim tesisleri kurup kent ekonomisine destek sağlamak. Bir yılda önemli bir değişime imza attıklarını belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 20 yıl sonra yönetim değişikliği yaşanan ilçede milletin güvenini kazandıklarını söyledi. Beyoğlu, "Cumhurbaşkanımızın emir ve talimatlarıyla verdiğimiz bu mücadelede milletimizin teveccühünü kazandık. Hizmete susamış olan Bağlar, sosyal ve hizmet belediyeciliği ile tanıştı. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın dertlerine derman oluyoruz, kendi asfaltımızı üretip ilçemizi asfaltlıyoruz. Kentsel dönüşüme hazırız. Kent içi organik tarımın temellerini attık. Karacadağ bölgemizde büyük tarım tesisleri kuracağız. Temizlik ile ilgili sorunumuz kalmadı. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına anında cevap verecek bir belediye yapısını kurduk. Bağlar halkı bu değişimi görüyor ve hissediyor" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Karacadağ Beyoğlu Bağlar Haberler

AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Bakmadan Geçme

Yonca Evcimik kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yonca Evcimik kaç yaşında, nereli? Yonca Evcimik biyografisi! Selin Türkmen kimdir? Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen kaç yaşında ve nereli? Kurban Bayramı tatiline 20-21 Haziran eklenecek mi? Bayram tatili kaç gün olacak? EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME GÜNLERİ! Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? İşte o tarihler! KURBAN BAYRAMI TATİLİ 9 gün mü, uzatılacak mı? Kurban'da kaç gün tatil? Milyonların beklediği haber geldi! FATMA KARANFİL KİMDİR? Aşk-ı Memnu Şayeste'si Fatma Karanfil nereli, kaç yaşında öldü? Fatma Karanfil öldü mü, kaç yaşındaydı? Fatma Karanfil kanser mi, neden öldü? Mbappe'nin Real Madrid'deki maaşı ne kadar? Kızılcık Şerbeti sezon finali 2. fragmanı izle! Kızılcık Şerbeti'nde kim düştü? Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak? Kayyum neden atılır? Kayyum nedir yetkileri nelerdir? KIZILCIK ŞERBETİ'NDE YAPRAK DÖKÜMÜ! #127916 Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i, Müjde Uzman diziden ayrılıyor mu, neden? ESMA ESAD ÖLDÜ MÜ? Beşar Esad'ın eşi Esma Esad neden öldü, ne oldu, olay ne? Survivor ilk eleme adayı kim oldu? 4 Haziran dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor Merve eleme adayı mı? Resmi Gazete bugün (4 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Kabine Toplantısı Gündemi: Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı? Emekli bayram ikramiyesine zam var mı? Sokak hayvanlarıyla ilgili yasa teklifi!
Kapadokya'daki balayı tatilinde fenalaşan 2 günlük gelin hayatını kaybetti

Kapadokya'daki balayı tatilinde fenalaşan 2 günlük gelin hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title