Haberler

Ayvalık'ta Sazlık Alanında Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

Güncelleme:

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın, hızlı bir şekilde büyüyerek yaklaşık 10 hektar alanda etkili oldu. Ekiplerin çalışmaları sonucunda yangın kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları devam ediyor.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde sazlık alanda çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Altınova Mahallesi'nde dün yanan çöp döküm sahasının yakınında Madra Çayı civarındaki sazlık alanda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Çanakkale-İzmir kara yolunun kenarında başladığı değerlendirilen alevler, hızı saatte 60 kilometreye ulaşan rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü.

Balıkesir ile İzmir il sınırında, ekili arazilerin ve zeytinliklerin yakınındaki bölgeye Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ayvalık İtfaiye Grup Amirliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi Dikili İtfaiye Grup Amirliği, Edremit Orman İşletme Müdürlüğü, Ayvalık ve Dikili belediyeleri ile bölgede faaliyet gösteren özel firmalara bağlı ekipler sevk edildi.

Bölgedeki ağılların sahipleri, hayvanlarını alevlerden korumak için serbest bırakıldı.

Yaklaşık 10 hektar alanda etkili olan yangın, ekipler tarafından su tankerleri ve iş makineleriyle yapılan çalışma sonucu güçlükle kontrol altına alınarak söndürüldü.

Ekipler bölgedeki soğutma çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Balıkesir Ayvalık Güncel Yaşam

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title