Haberler

Artvin'in Engelsiz Yaşam Parkı'nda Sona Gelindi

ARTVİN (İHA) –Artvin Belediyesi tarafından, Yeni Mahalle’de yaptırılan engelli vatandaşların kullanabileceği parkta sona gelindi.

ARTVİN (İHA) – Artvin Belediyesi tarafından, Yeni Mahalle'de yaptırılan engelli vatandaşların kullanabileceği parkta sona gelindi.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ve AK Parti Artvin İl Başkanı Erkan Balta, Yeni Mahalle'de yapımı devam eden Artvin'in ilk ve tek Engelsiz Yaşam Parkı'ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, kısa zamanda parkın hizmete açılacağını adını da '15 Temmuz Demokrasi Gazileri Parkı ' koymayı düşündüklerini söyledi. Başkan Kocatepe "Artvin'imizin ilk ve tek engelli vatandaşlarımızın kullanabileceği park alanını bitirmek üzereyiz. Yaklaşık 900 m2 üzerine kuruldu. Alan içinde engelli kardeşlerimizin kullanabilecekleri spor aletleri, oyun gurupları uygun park mobilyaları ve kafeterya var. Tabi bunlardan engelsiz vatandaşımızda yararlanacak. Burada bizim temel konseptimiz engellisiyle, engelsiziyle aynı ortamda buluşturmak. Engelliye pozitif ayrımcılık bile olsa asla ayrım olmayacak.

Burasını Yeni Mahallemizde çok güzel nezih ortamda ailelerin oturup çay içebileceği doğayı seyredebileceği çocuklarında güvenlik içerisinde huzur içerisinde oynayabileceği bir park yaptık. Allah nasip ederse bunun ismini de '15 Temmuz Demokrasi Gazileri' parkı koymayı düşünüyoruz. Peyzaj çalışması tamamlandıktan sonra parkımız hizmete açılacak" dedi. - ARTVİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kocatepe Erkan Balta Ak Parti Artvin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title