Haberler

Arin Gölü kısmen dondu

Güncelleme:

Bitlis'in Adilcevaz ilçe sınırlarında bulunan ve 'kuş cenneti olarak bilinen Arin Gölü, etkili olan soğuklardan dolayı kısmen dondu. Açıklamalarda bulunan Nedim Atalan isimli vatandaş, her sene tamamen donan Arin Gölü'nün bu sene kısmen donduğunu belirtti. Bu sene bazı kuş türlerinin göç etmediğini de ifade eden Atalan, 'Bu sene bazı kaz türleri ve kara batak, dik kuyruk göç etmedi' dedi.

Arin Gölü kısmen dondu

BİTLİS – Bitlis'in Adilcevaz ilçe sınırlarında bulunan ve 'kuş cenneti olarak bilinen Arin Gölü, etkili olan soğuklardan dolayı kısmen dondu.

Adilcevaz ilçe merkezine 31 kilometre uzaklıkta bulunan ve Van Gölü seviyesinden 10 metre yükseklikte yer alan Arin Gölü, her mevsim ziyaretçilerin uğrak mekanı arasında yer alıyor. 200 kuş türüne ev sahipliği yapması nedeniyle 'kuş cenneti' olarak da bilinen Arin Gölü, soğuk havalardan dolayı kısmen dondu.

Açıklamalarda bulunan Nedim Atalan isimli vatandaş, her sene tamamen donan Arin Gölü'nün bu sene kısmen donduğunu belirtti. Bu sene bazı kuş türlerinin göç etmediğini de ifade eden Atalan, "Bu sene bazı kaz türleri ve kara batak, dik kuyruk göç etmedi" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Arin Gölü Adilcevaz Bitlis

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title