Haberler

Antalya Kazada Yola Fırlayıp Öldü-Hd

Kazada yola fırlayıp öldüAntalya'da kontrolsüz kavşakta meydana gelen trafik kazasında kamyonetin açılan kapısından fırlayan Mithat Athan (67) yaşamını yitirdi.

Kazada yola fırlayıp öldü

Antalya'da kontrolsüz kavşakta meydana gelen trafik kazasında kamyonetin açılan kapısından fırlayan Mithat Athan (67) yaşamını yitirdi. Kazada bir kişi de yaralandı.

Kaza, saat 15.00 sıralarına Kepez ilçesi, Sütçüler Caddesi ile Kırçiceği Caddesi kesiminde bulunan kontrolsüz kavşakta meydana geldi. Sütçüler Caddesi'nde seyir halinde olan Mithat Athan'ın kullandığı 07 FGA 01 plakalı kamyonet, Kırçiçeği Caddesi üzerinden yola çıkış yapan Emrah Mutlu yönetimindeki 42 DOR 86 plakalı otomobille çarpıştı. Athan, çarpışmanın şiddetiyle kamyonetin yolcu kapısından yola fırladı. Başını refüje çarpan Mithat Athan ağır yaralanırken, otomobilin sürücüsü Emrah Mutlu hafif yaralandı. Kazayı görenler durumu, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen sağlık ekipleri, Athan'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Emrah Mutlu ise tedavi için özel bir hastaneye götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sütçüler Antalya Kepez

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title