Haberler

Eşini markette bıçaklayıp katletmişti! Olay anına ait kahreden görüntüler ortaya çıktı

Güncelleme:

Antalya'nın Kepez ilçesinde çalıştığı markette eşi tarafından öldürülen 26 yaşındaki Sümeyye Yavlak'ın son görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde kendisini öldüren kocasının markete girmesi ile talihsiz kadının kaçarak depoya saklandığı görülüyor.

Antalya'nın Kepez ilçesinde, eşini çalıştığı zincir market şubesinde bıçaklayarak öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırılan sanığın cinayet öncesi ve sonrası görüntüleri ortaya çıktı.

KAÇARAK KENDİNİ DEPOYA KİLİTLEDİ

Kepez'deki bir zincir marketin şubesinde çalışan Sümeyye Yavlak'ın (26), 21 Ağustos 2023'te iş yerine gelen eşi Mehmet Yavlak tarafından öldürülmesine ilişkin güvenlik kamerası kaydı bulundu. Kayıtta, market içindeki kasada görev yapan Sümeyye Yavlak'ın eşinin geldiğini gördükten sonra kaçarak kendisini depoya kilitlediği görülüyor. Markete giren saldırgan Mehmet Yavlak'ın depo önüne giderek, diğer market görevlisi kadınla eşini kapıyı açması için ikna etmeye çalıştığı görüntüler de kayıtta dikkat çekiyor.

Eşini markette bıçaklayıp katletmişti! Olay anına ait kahreden görüntüler ortaya çıktı

ELİNDE CİNAYET BIÇAĞIYLA ÇIKTI

Deponun ana kapısının açılmasına üzerine içeri giren Mehmet Yavlak'ın, ikinci kapının önünde yaklaşık 5 dakika kaldıktan sonra çıkıp, ikinci kapıya önce yumruk attığının, ardından marketin içinde bulduğu eşyaları kapıya fırlattığının görüldüğü kayıtta, ikinci kapının kırılmasıyla içeri girmesi ve yaklaşık 5 dakika sonra elindeki cinayet bıçağı ile depodan çıkıp, koşarak marketten kaçması yer alıyor.

Eşini markette bıçaklayıp katletmişti! Olay anına ait kahreden görüntüler ortaya çıktı

NE OLMUŞTU?

Kepez'deki bir zincir marketin şubesinde çalışan Sümeyye Yavlak (26), 21 Ağustos 2023'te iş yerine gelen eşi Mehmet Yavlak ile tartışmıştı. Eşinin kovaladığı kadın kendisini marketin deposuna kilitlemişti. Kapıyı kırarak içeri giren Yavlak, eşini bıçaklayarak öldürdükten sonra kaçmıştı. Polis ekiplerince yakalanan şüpheli tutuklanmıştı. Antalya 1. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan Mehmet Yavlak, "canavarca hisle veya eziyet çektirerek eşe karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Güvenlik Kamerası Antalya Kepez Güvenlik Suç Hukuk 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

500

Yorumlar (39)

SALİH:

Adalet'in sönmüşlüğü zalime gün mazluma kara doğurur.İDAM şart.

957
20
yanıtYanıtla
Murat Celik:

Aslında suratlarına bakınca birbirlerine ne kadar çok sevdikleri belli Neden böyle olmuşlar anlamış değilim

yanıt35
yanıt130
Korkusuz:

Bir toplum için en önemli sorun, adaletin yokluğudur. Adaletin olmadığı toplumlarda, ekonomik, sosyal ve siyasal buhranlar ardı ardına çıkmaktadır. Hiçbir güç, otorite, grup veya kişi, adaletten daha önemli değildir. Hiçbir güç veya kişi, adaletin üstünde bir yere kendilerini konumlandıramazlar.

yanıt106
yanıt6
Nilay Durmaz:

Kısas ta hayat vardır. Bu ülkede idam gelirse bu gibi cinayetler yüzde 90 azalır. İnsanlar öldürür gider yatar çıkarım kafasında. Hayattan beklentisi olmayan birsuru insan var ve masum insanlar maalesefki can tehlikesi içinde yaşıyor

yanıt180
yanıt7
Kenan ERCAN:

Görüntü de ölen kadın maalesef çalışma arkadaşının kapıyı açtırması sonucu saldırıya uğradığı görünüyor. Kimse polisi aramayı akıl etmiyor mu?

550
8
yanıtYanıtla
Furkan Doygun:

Fark ettiysen adam kapıyı yumrukluyor

yanıt16
yanıt75
Erkan Can :

akp türkiyesi.. bu insanları ilkokuldan itibaren eğiten sistem de yasadıkları ekonomik zorluklara sebep olan sistem de caydırıcı ceza ya da adalet yoksunluğu olan hukuk sistemi de tam 22 yıldır tek bir partinin eseri. sorunlar nasıl çözülemeyip daha da arttırılır yıllardır gösterdiler bize.

yanıt10
yanıt18
burhan:

DİĞER KADIN KAPIYI AÇMAYACAKTI POLİSİ ARAYACAKTI GÜYA İYİLİK YAPIYOR

382
7
yanıtYanıtla
Emre Alemdar:

zindanda çürüsun aç ve susuz birakin

278
8
yanıtYanıtla
emrah okatan:

hapishanede mahkumu aç biraksalar ilk önce sen tepki verirsin malum halkımız mahkumu çok seviyor

yanıt32
yanıt4
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title