Haberler

Antalya'da çiftçilikle geçinen adam İstanbul'dan gelen trafik cezalarından şikayetçi

Güncelleme:

Antalya'nın Elmalı ilçesinde çiftçilikle geçimini sağlayan Hüseyin Şallı'ya hiç gitmediği İstanbul'dan gelen trafik cezaları nedeniyle sıkıntı yaşanıyor. Şallı, gelen cezalar karşısında plakayı değiştireceğini belirtti.

Hiç gitmediği İstanbul'dan gelen cezalar bezdirdi: "Plakayı değiştireceğim"

Daha önce de 23 farklı ceza gelen çiftçi, bu kez de 11 farklı ceza şoku yaşadı

Çiftçilikle geçimini sağlayan Hüseyin Şallı: "Şahin model otomobil İstanbul'a gitse gidemez, ben arabamla sadece arazilerime gidiyorum"

ANTALYA Antalya'da çiftçilikle geçimini sağlayan Hüseyin Şallı'ya, 1992 model aracı ile hiç gitmediği İstanbul'dan daha önce gelen cezaların ardından yine çok sayıda trafik cezası geldi. Gelen cezalar karşısında adeta canından bezen adam, "Ben İstanbul'un yolunu dahi bilmem. Gelen cezalardan sonra plakayı değiştireceğim" dedi.

Antalya'nın Elmalı ilçesinde çiftçilikle geçimini sağlayan Hüseyin Şallı'ya hiç gitmediği İstanbul'dan daha önce gelen 23 farklı trafik cezasının ardından bu kez de 11 farklı trafik cezası geldi. Kendisine ait 07 SU 545 plakalı 1992 model Tofaş marka aracı ile bugüne kadar Antalya dışına hiç çıkmadığını söyleyen Şallı, gelen cezalar karşısında adeta hayatından bezdi.

Farklı güzergahlardan cezalar geldi

Şallı'ya ait son 7 ayrı ceza, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Avrupa Otoyolu güzergahından 15 Nisan 2022 ve 11 Nisan 2023 tarihleri arasından gelirken, geri kalan 4 ceza ise 11 Mayıs-21 Haziran 2023 tarihleri arasında Karayolları Genel Müdürlüğü Samandıra ve Çamlıca gişelerinden geldi. Cezaların daha çok İkitelli, Fenertepe, Çamlık ve İstoç noktalarında yazıldığı görüldü.

"Ben İstanbul'un yolunu bilmem"

Cezalara anlam veremeyen Hüseyin Şallı, "Ben İstanbul'un yolunu bilmem. Hiç gitmediğim halde 500 TL ceza gelmiş. Son 6 aydır hiçbir yere gitmedim. Farklı güzergahlardan ceza geliyor. Karar verdim plakayı değiştirteceğim. Şahin model otomobil İstanbul'a gitse gidemez. Ben arabamla sadece arazilerime gidiyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Antalya Elmalı 3.Sayfa Güncel Haberler

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Murat Soydan hayatını kaybetti

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Murat Soydan hayatını kaybetti

2'si doktor 4 kişi yanarak can verdi, çevredekiler çaresizce izledi

2'si doktor 4 kişi yanarak can verdi, çevredekiler çaresizce izledi

Restorasyon çalışmaları sırasında esrarengiz 3 mezar daha bulundu! Askerler, el tetikte nöbet tutuyor

Restorasyon çalışmaları sırasında esrarengiz 3 mezar daha bulundu! Askerler, el tetikte nöbet tutuyor

Bakmadan Geçme

İzmir'de ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Balıkesir'de ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Kayseri'de ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? İstanbul'da ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Uşak'ta ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Murat Soydan neden öldü, hastalığı nedir? Murat Soydan kaç yaşında vefat etti? Murat Soydan kimdir? Murat Soydan öldü mü, kaç yaşında öldü? Murat Yıldırım, Teşkilat dizisinden ayrıldı mı? Murat Yıldırım Teşkilat dizisinden neden ayrıldı? GÜL HASTALIĞI NEDEN OLUR? Gül hastalığı nedir? Jose Mourinho, Fenerbahçe'de kimi istiyor? Mourinho'nun "mutlaka kalmalı" dediği futbolcu kim? İL DIŞI TAYİN SONUÇLARI AÇIKLANDI! MEB tayin sonuçlarına nereden bakılır? İl dışı tayin sonuçları sorgulama ekranı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ateş'in eşi ile görüşecek mi? Devlet Bahçeli ne dedi, ne yorum yaptı? DGS SINAV YERLERİ AÇIKLANDI MI? DGS sınav giriş yerleri nereden, nasıl öğrenilir? Schengen vize ücreti ne kadar oldu? Schengen vize ücretine ne kadar zam geldi? Schengen öğrenci vize ücreti ne kadar? MEMUR VE EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAMDAN ÖNCE YATACAK MI? Haziran ayı emekli maaşları erken mi yatacak?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sinan Ateş'in eşiyle görüşecek olmasına Bahçeli'den ilk yorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sinan Ateş'in eşiyle görüşecek olmasına Bahçeli'den ilk yorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title