Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Asansör Kazasıyla İlgili Soruşturma Başlattı

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Sincan ilçesinde meydana gelen asansör kazasında hayatını kaybeden kız çocuğuyla ilgili olarak itfaiye personeli hakkında adli ve idari soruşturma başlattığını duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), 23 Temmuz'da Sincan ilçesinde 13 yaşındaki kız çocuğunun asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetmesine ilişkin, olaya müdahale eden itfaiye personeli hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan binada 23 Temmuz'da meydana gelen "asansörde mahsur kalma" vakasında itfaiye ekiplerince yapılan kurtarma çalışmaları esnasında 13 yaşındaki bir kız çocuğunun hayatını kaybettiği anımsatıldı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Gerek savcılık makamınca gerekse Ankara Büyükşehir Belediyesi ilgili makamlarınca olaya müdahale eden personeller hakkında adli ve idari soruşturma başlatılmıştır. Devam eden hukuki süreçler ve açılan soruşturmalar neticesinde ilgili makamlarca üzücü olaydaki sorumluluğun Ankara Büyükşehir Belediyesinde olduğunun tespiti halinde ise tüm yasal işlemlerin hassasiyetle takip edileceğini ve uygulanacağını bildiririz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak: AA / Güncel

Ankara Büyükşehir Belediyesi Soruşturma Politika Belediye İtfaiye Güncel Hukuk Kaza

Engin Polat tahliye edildi

Engin Polat tahliye edildi

Eşi tahliye edilen Dilan Polat, şarkı söyleyip dans etti

Eski Dilan geri döndü: Enerciii

Kayıp Narin'le ilgili kahreden gelişme! Mezarlıkta şüpheli bulgulara rastlandı

17 gündür haber alınamayan kayıp Narin'le ilgili kahreden gelişme

Benzine gece yarısı 1 lira 83 kuruşluk indirim! Tabeladaki rakam araç sahiplerini keyiflendirecek

Pompaya yansıyan indirim araç sahiplerini keyiflendirecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title