Haberler

ANFAŞ Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara'da Ziyaretlerde Bulundu

Güncelleme:

Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım AŞ'nin Yönetim Kurulu üyeleri, Ankara'da Ticaret Bakanı, Jandarma Genel Komutanı ve Sayıştay Başkanı ile görüşmelerde bulundu. Ziyaretlerde ANFAŞ Fuar Merkezi'nin ekonomik katkıları ve gelecek fuarlar hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım AŞ'nin Yönetim Kurulu üyeleri, Ankara'da bazı ziyaretlerde bulundu.

ANFAŞ'dan yapılan açıklamaya göre, ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, Başkanvekili Fatih Kabadayı, Yönetim Kurulu üyesi Ziya Özden Tezgel'den oluşan heyet, önce Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ı ziyaret etti.

Ardından Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin'i de ziyaret eden heyet, Sayıştay Başkanı Metin Yazar ile de görüştü.

Ziyaretlerde, ANFAŞ Fuar Merkezi'nin ülkeye ve Antalya'ya sağladığı ekonomik katkılar anlatıldı, gelecek fuarlar konusunda yapılan planlamalar ve işbirlikleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bıdı, görüşmelerin oldukça verimli geçtiğini hatırlatarak, ziyaretlerin önümüzdeki günlerde süreceğini belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Sayıştay Başkanı Ticaret Bakanı Jandarma Politika Antalya Ekonomi Güncel Ankara

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title