Haberler

Aksaray'daki Trafik Faciası

Aksaray'daki Trafik Faciası

İzmir Valiliği, Aksaray'da Meydana Gelen Kazada Hayatını Kaybedenlerin Cenazelerinin Özel Bir Uçakla Bugün Akşam Saatlerinde İzmir'e Getirilmesi İçin Çalışmaların Sürdürüldüğünü Açıklarken, Geziye Katılan Öğrenci ve Öğretmenlerin İsimleri de Açıklandı.

İzmir Valiliği, Aksaray'da meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin cenazelerinin özel bir uçakla bugün akşam saatlerinde İzmir'e getirilmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü açıklarken, geziye katılan öğrenci ve öğretmenlerin isimleri de açıklandı.

İzmir Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "İlimiz Konak ilçesi Zafer İlköğretim Okulu öğrencileri için düzenlenen Kapadokya gezisine katılan öğrenci ve velileri taşıyan 45 AH 158 plakalı otobüsün 14 Nisan 2007 Cuma günü sabaha karşı Aksaray ili yakınlarında bir kamyonla çarpışması sonucu meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre 33 kişinin hayatını kaybettiği öğrenilmiştir. İzmir Valisi M. Cahit Kıraç, kazanın duyulmasına müteakip olay mahalline intikal etmiştir. Valilik Kriz Yönetim Merkezi, Vali Vekili T. Celalettin Eran'ın başkanlığında Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yusuf Ali Karaman, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri S. Ersu Hızır, Konak Kaymakamı Ali Muhsin Nakiboğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan, İl Sağlık Müdürü Mehmet Özkan'ın katılımıyla kazanın duyulmasından hemen sonra toplanarak kazayla ilgili gelişmeleri, yaralananların tedavileri ve cenazelerin İzmir'e transferi ile defin işlemleri konusunda yapılacaklar ele alınmıştır. Kazada hayatını kaybedenlerin cenazelerinin özel bir uçakla bugün akşam saatlerinde İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na getirilmesi için çalışmalar sürdürülmektedir. Kazada hayatını kaybedenler için düzenlenecek törenden sonra cenazeler yakınlarının istekleri doğrultusunda toprağa verilecektir. Konuyla ilgili gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektir" denildi.

Bu arada, Kapadokya gezisine katılan öğrenci ve öğretmenlerin isimleri açıklandı. Geziye katılanların isimleri şöyle:

"Sorumlu öğretmenler Yeşim Aygün ve Nuray İltuş. Geziye katılanlar ise; Meryem İncesu, Özgür İncesu, Buse Güler, Ezgi Karakaş, Hatice Oban, Derya Karabalıklı, Songül Akcan, İbadettin Açan, Bilgün Adıgüzel, Açelya Adıgüzel, Kenan İne, Gülsüm İne, Ömer Utlu, Ferda Utlu, Halil Adıgüzel, Melek Karadağ, Mustafa Karadağ, Emre Güven, Burhan Kılıçoğlu, Elif Çalmandan, Beyhan Saruhan, İsmet Alaş, Sabire Çoban, Mine Okbay, Tuğba Çoban, Selim Meriç, Nevin Kundakçıoğlu, Begüm Güler, Ergül Aygün, Serpil Öznur, Naz Tömer, Gülbin Koca, Özben Koca, Nergiz Kavalcı, Abdülkadir Akbulut, Özlem İncesu, M. Ali Küçükkurum, İbrahim Yalçınkay, Azize Sevinç, Deniz Evsen, Çağan Kağan Adıgüzel."

(YK-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel
Cenaze törenine gidiyorlardı! Şehidin yakınlarının bulunduğu araç şarampole devrildi

Bugün şehit düşen askerin cenazesine gidiyorlardı, araçları şarampole yuvarlandı

Nevzat Bahtiyar'ın itirafları bakanlığı harekete geçirdi! 3 kişilik özel ekip soluğu Diyarbakır'da aldı

3 kişilik özel ekip şehre girdi, cezaevindeki aile üyelerine sıra dışı önlem getirildi

İsrail destekçisi ülkede utanç manzarası! Filistin bayrağı taşıyan çocuğu böyle gözaltına alındılar

İsrail destekçisi ülkede utanç manzarası! Elindekini görünce yaka paça gözaltına aldılar

RTÜK Başkanı Şahin'i kızdıran görüntü: Rezaletin bini bir para

RTÜK Başkanı'nı küplere bindiren görüntü: Rezaletin bini bir para

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });