Haberler

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak Darende ve Kuluncak ilçelerinde ziyaretlerde bulundu

Güncelleme:

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Darende ve Kuluncak ilçelerinde ziyaretlerde bulundu. Ölmeztoprak, belediyeleri ziyaret ederek, devam eden ve tamamlanan çalışmaları inceledi. Malatya'da depremin izlerini silmek için yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ak Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Darende ve Kuluncak ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Ak Parti'den yapılan açıklamaya göre, Ölmeztoprak, Darende ile Kuluncak ilçelerinde belediyeleri de ziyaret ederek, başkanlardan devam eden ve tamamlanan çalışmalarla ilgili bilgiler alıp şantiye alanlarında incelemelerde bulundu.

Ölmeztoprak, 6 Şubat depremleri sonrası Malatya genelinde kentin yeniden imar, inşa ve ihyası için başlatılan çalışmaların hız kesmeden devam ettiğine belirterek, Darende'de yaklaşık 2 bin kalıcı konut, köy evleri ile Balaban Mahallesi'nde yapımı devam eden çelik konstrüksiyonlu yapılarda sona yaklaşıldığını, teslimatlar da yıl sonunda büyük bir orana ulaşılacağını ifade etti.

Malatya'da depremin izlerini silmekte kararlı olduklarını aktaran Ölmeztoprak, Kuluncak ilçesinde ise daha önce kurası çekilen 102 konuta ilaveten 63 konutun daha inşa edildiğini, 165 konutun teslimata hazır olduğunu belirtti.

Kuluncak -Hekimhan arasında devam eden yol çalışmaları ile ilgilide bilgiler paylaşan Ölmeztoprak, Kuluncak- Malatya arası seyahat süresini kısaltacak 5.7 kilometreli yol çalışmalarına hız verildiğini, batı çevre yolu üzerindeki 2 viyadük çalışmalarına ise devam edildiğini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak Milletvekili Kuluncak Politika AK Parti Malatya Darende Güncel

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title