Haberler

AK Parti Aydın Milletvekili Savaş, Bayram mesajı yayınladı

AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda "Milletçe birlik ve beraberliğe çok daha fazla ihtiyaç duyduğumuz önemli bir dönemdeyiz" dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda "Milletçe birlik ve beraberliğe çok daha fazla ihtiyaç duyduğumuz önemli bir dönemdeyiz" dedi.

Mesajına "içerisinde bulunduğumuz coğrafyada yaşananlar, ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmamızı engellemeye yönelik girişimler olsa da, devletimiz ve aziz milletimiz bütün bu sorunlarla baş edecek güce ve kudrete sahiptir" sözleri ile başlayan Mustafa Savaş, "Devletimiz, Harkuk'taki Pençe Harekatıyla, ülkemizin her bir karış toprağında yürüttüğü terör operasyonlarıyla ve ekonomi temelindeki saldırılara karşı mücadelesiyle bu zorluklar karşısında pes etmeyeceğini bütün dünyaya açıkça ilan etmektedir. Bu süreçte, bütün sorunların üstesinden kolayca gelinebilmesi için, birlik ve beraberliğimiz her zamankinden daha önemlidir. Bu vesileyle aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı en içten dileklerimle kutluyor, vatan savunması ve aziz milletimizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden bütün kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyorum" ifadelerine yer verdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Savaş Milletvekili AK Parti Aydın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title