Haberler

AK Parti Artvin Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocatepe Kimdir?

Güncelleme:

AK Parti'nin 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Artvin Belediye Başkan adayı Mehmet Kocatepe oldu. Peki, Artvin Belediye Başkan adayı olan Mehmet Kocatepe kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Belediye Başkan adaylarının büyük bir kısmı açıklandı. Bu açıklanan illerden biri de Artvin oldu. Artvin Belediye Başkan adayı Mehmet Kocatepe oldu. Peki, AK Parti Artvin Belediye Başkan adayı olan kimdir? Mehmet Kocatepe kaç yaşındadır? Mehmet Kocatepe nerelidir? Mehmet Kocatepe hakkında tüm merak edilenler haberimizde...

ARTVİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLAN MEHMET KOCATEPE KİMDİR?

, 1 Ocak 1966 senesinde Artvin'nin Yusufeli ilçesinin, Altıparmak ( Barhal ) köyünde dünyaya geldi. İlkokulu, köyünde okudu. Liseye Bursa Süleyman Çelebi Lisesi'nde gitti. Lisans eğitimini Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamlamasının ardından Sosyal Bilimler Enstitüsünde Halk Eğitimi üzerine yüksek lisans yaparak "Bilim Uzmanı" unvanını aldı.

AK Parti Artvin Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocatepe Kimdir?

BİRÇOK GÖREVDE BULUNDU

Esnaf bir ailenin çocuğu olam Mehmet Kocatepe, gıda ve tekstil üzerine on yıl ticaretle uğraştı. 1992 yılında öğretmenliğe başladı. 1996-2003 yılları arasında TBMM'de çalıştı. 2003-2009 yılları arasında Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünde Personel ve Eğitim Daire Başkanı görevini icra etti.

AK Parti Artvin Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocatepe Kimdir?

İNGİLİZCE ve ARAPÇA BİLMEKTEDİR

, 25 Nisan 2009 tarihinde Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Evli ve 3 çocuk babası olan Kocatepe, İngilizce ve Arapça bilmektedir.

AK Parti Artvin Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocatepe Kimdir?

ÜLKEMİZİ TEMSİL ETTİ

Ekim 2014 tarihinden sonra Avrupa Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresinde ülkemizi temsil eden Mehmet Kocatepe, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Artvin Belediye Başkan adayı oldu.

AK Parti Artvin Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocatepe Kimdir?

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mehmet Kocatepe Kocatepe Artvin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title