Haberler

Adıyaman'da Şehitler İçin Saygı Koşusu

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 103. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında Adıyaman’da şehitler için saygı Koşusu düzenlendi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 103. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında Adıyaman'da şehitler için saygı Koşusu düzenlendi.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Karaali Atletizm Pistinde düzenlenen 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 103. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında Şehitlere Saygı Koşusu Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde 134 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. Tarihi büyük zaferlerle dolu güçlü bir ülke olduğunu söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, "Yapılan şehitlere saygı koşusuna sporcularımızın ilgisi oldukça yoğundu. Bağımsızlık, vatan, bayrak ve kutsal değerlerimiz uğruna ölümü hiç tereddüt etmeden göze alan, bu değerler uğruna şehit olmayı ulaşabilecek en yüksek mertebe, en büyük kutsal paye bilen şanlı ecdadımız bizlere destanlarla örülmüş mukaddes bir miras bırakmıştır" dedi.

Çanakkale'nin milli mücadelenin başlangıcı olduğunu vurgulayan Müdür Keleş, "Çanakkale, Türk'ün vatanseverliğinin, mücadele azminin, kahramanlığın sembolüdür. Çanakkale bir ulusun uyanışıdır. Çanakkale ölümsüz kahramanların vatanıdır, şehitler diyarıdır, vatan kalbinin attığı yerdir. Çanakkale, Gazi Mustafa Kemal'dir. Vatan için, bayarak için, millet için hiç tereddüt etmeden hücum eden, can veren, vücudunu siper eden aziz şehitlerimize, kahraman gazilerimize selam olsun. Kahramanlar ordusuna selam olsun" diye konuştu.

Yarışmalar sonunda derce alan sporculara başarı belgesi ve madalyalarını Spor Savcısı Uğur Er, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Spor Şube Müdürü Hüseyin Yaşar Sarıkaya, Bocce Bowling Dart İl Temsilcisi Zeynel Abidin Şenlik ve Atletizm İl Temsilcisi Mehmet Seyit Durmuş tarafından verildi.

Etkinlikler sonrasında Sincik Çat Bahçe Orta Okulu Öğrencisi Ebru Yetkin'in okuduğu Bir Yolcuya İsimli şiir ise herkesi duygulandırdı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Adıyaman Karaali Politika Güncel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Kapadokya'daki balayı tatilinde fenalaşan 2 günlük gelin hayatını kaybetti

Kapadokya'daki balayı tatilinde fenalaşan 2 günlük gelin hayatını kaybetti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Bakmadan Geçme

Survivor ilk eleme adayı kim oldu? 4 Haziran dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor Merve eleme adayı mı? Resmi Gazete bugün (4 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Kabine Toplantısı Gündemi: Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı? Emekli bayram ikramiyesine zam var mı? Sokak hayvanlarıyla ilgili yasa teklifi! Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 4 Haziran Kabine Toplantısı gündemi nedir? Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

title