Haberler

Adana'da doktora çaydanlıkla saldırdı: Aile Hekimi yoğun bakıma kaldırıldı

Güncelleme:

Adana Seyhan ilçesinde Dumlupınar Aile Sağlığı Merkezinde görevli doktor Can Cevher Gürler, muayene sırasında tartıştığı Seracettin D. tarafından çaydanlıkla saldırıya uğradı. Doktor Gürler'e sağlık merkezindeki meslektaşları tarafından ilk müdahale yapıldıktan sonra yoğun bakıma kaldırıldı.

Olay, gündüz saatlerinde merkez Seyhan ilçesine bağlı Dumlupınar Mahallesi'ndeki aile sağlığı merkezinde meydana geldi. Aile hekimi kaydı başka doktorda olan Seracettin D., Dr. Can Cevher Gürler'e gelerek işe giriş raporu almak istedi. Dr. Gürler, kendisinde kayıtlı olmayan kişiye sadece durum bildirir rapor verebileceğini söylemesi üzerine tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Seracettin D., odadaki elektrikli çaydanlık ile doktora saldırdı.

Adana'da doktora çaydanlıkla saldırdı: Aile Hekimi yoğun bakıma kaldırıldı

KAFA TASINDA ÇATLAK OLUŞTU

Saldırıcı sonucu Gürler'in sol omzunda çıkık, kafa tasında çatlak ve açık yaralar oluştu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Gürler, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Polis Seracettin D.'yi gözaltına alırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Adana'da doktora çaydanlıkla saldırdı: Aile Hekimi yoğun bakıma kaldırıldı
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dumlupınar Sağlık Güncel Seyhan Adana

İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Hizbullah'ın iki numaralı ismi öldürüldü

Cinayeti çözecek ses kaydı: Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Skandal görüntüler ortaya çıktı! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Skandal görüntüler! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Seçil Erzan davada yalnız kaldı! Kararın ardından gözyaşlarına boğuldu

Kararın açıklanmasının ardından gözyaşlarına boğuldu

500

Yorumlar (3)

sade vatandaş:

benim aile hekimi tatildeyken yokken yerine bakan doktordan rapor aldık sonra ağam tatilden döndü bir zaman sora gene lazım oldu bizim doktor veremem dedi oda doktor öbürüde göz kliniğine bile gitsen parayı verdinmi ehliyet için bile sağlık raporu veriyorlar bunlarada para versen rapor vermem diye nazlanmazlar herhalde haberi duyunca çok acayip üzüldüm desem bilmem inanırmısınız

2
9
yanıtYanıtla
Elimisallasamellisi:

Roket atıyorlar orda doktor şanslıymış çaydanlık denk gelmiş

1
4
yanıtYanıtla
Serhat Çapar:

ise giris raporunu kayitli oldugu yerdeki hekim baska turlu mu verecekmis, ne varmis sanki, hastanin tum bilgilerini her hekim goruyor, bilgilere ve varsa istedigi yeni bir tahlil, ona gore verse adamin raporunu neyi eksiliyormus. bu aile hekimleri sıkıntılı. hasta basi para kazanamadiklari icin hickimse ile ilgilenmek istemiyorlar.

1
0
yanıtYanıtla
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });