Haberler

ABD'de Filistin Destekçisi Aktivistlerden İsrail'e Protesto

ABD'de Filistin Destekçisi Aktivistlerden İsrail'e Protesto
Güncelleme:

Washington DC'de, 'Batı Feminizmi Efsanesi' adıyla düzenlenen protestoda Filistin destekçisi bir grup, Gazze'deki kadınlara yönelik saldırıları kınayarak Beyaz Saray ve Dışişleri Bakanlığı önünde ses kayıtlarıyla eylem yaptı.

ABD'nin başkenti Washington'da bir grup Filistin destekçisi aktivist, Gazze'deki kadınlara yönelik saldırılarına son vermesi için İsrail'i protesto ederken Beyaz Saray ve Dışişleri Bakanlığı çalışanlarına, megafondan kadın çığlıkları dinletti.

Batı Feminizmi Efsanesi adıyla düzenlenen protestoda, Filistin destekçisi grup, Gazzeli annelere ve kadınlara yönelik İsrail ordusunun saldırılarını kınayan dövizler taşıdı ve politik sokak tiyatrosu olarak adlandırdıkları performanslarını sergiledi.

Aktivist grup, İsrailli askerlerin kadınlara ve annelere yönelik saldırılarının sona ermesi çağrısında bulunarak Beyaz Saray'a ve Dışişleri Bakanlığına yürüyüş düzenledi.

Kefene benzeyen kıyafetler giyen kadın ve erkekler, Dışişleri Bakanlığının önünde toplanırken Filistinli kadınların ve çocukların ürkütücü çığlıklarını sembolize eden ses kayıtlarını megafon yoluyla dinletti.

Aktivist grup protestolarının ardından olaysız dağıldı.

Kaynak: AA / Mücahit Oktay - Güncel

Uluslararası İlişkiler Dışişleri Bakanlığı İnsan Hakları Beyaz Saray Washington Orta Doğu Filistin Politika İsrail Güncel Dünya Gazze

İsrail ordusu paylaştı! İşte Sinvar'ın son anlarını gösterdiği iddia edilen drone görüntüleri

Yahya Sinvar'ın drone kamerasına yansıyan son anları

İsrail 'Yahya Sinvar'ı öldürdük' dedi, Hamas'tan beklenen açıklama geldi

İsrail "Sinvar öldürüldü" dedi Hamas'tan beklenen açıklama geldi

Narin'i dere kenarına gömen Nevzat Bahtiyar'ın kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

Narin cinayetinde ses getirecek yeni belge! Kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

Hayatını kaybeden oyuncu Vural Çelik, 2 gün önce hastaneden video paylaşmış

Sevenlerini yasa boğan ünlü oyuncu 2 gün önce video paylaşmış

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title