Haberler

Trump'ın kogresinde hareketli anlar! Polis bıçaklı saldırganı anında öldürdü

Güncelleme:

ABD'nin Milwaukee kentinde düzenlenen Donald Trump'ın katıldığı Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi yakınlarında polisin hareketli anlar yaşandı. Elinde bıçaklarla polise saldıran bir kişi, polis tarafından vurularak öldürüldü.

ABD'nin Milwaukee kentinde düzenlenen Donald Trump'ın katıldığı Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi yakınlarında polisin bir kişiyi vurarak öldürdüğü bildirildi.

POLİS, BIÇAKLI SALDIRGANI ÖLDÜRDÜ

ABD basınında yer alan haberlere göre, Kongrede güvenliğin artırılması için Ohio'dan gelen bir polis memuru Kongre yakınlarında şüpheli görünümlü birini tespit etti. Görgü tanıkları, şüphelinin elinde iki bıçak bulunduğunu ve bıçakları polise doğru savurduğunu söyledi. Ohio'dan gelen polis, Milwaukee kentinde düzenlenen Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi yakınlarında bulunan söz konusu kişiyi vurarak öldürdü.

KONGREYE TRUMP DA KATILDI

Eski ABD Başkanı Donald Trump, 13 Temmuz'da seçim mitingi sırasında uğradığı suikast girişiminin ardından, ilk kez dün akşam Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi'ne katılarak halk karşısına çıkmıştı. Trump'ın perşembe günü Kongrede bir konuşma yapması bekleniyor.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyetçi Parti Donald Trump Güvenlik Politika Güncel Polis Suç

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Bolu Dağı Tüneli, Ankara-İstanbul istikameti hizmete açıldı

Sürücülerin çilesi sona erdi! Planlanan tarihten önce açıldı

500

Yorumlar (14)

Erdemli:

Her fırsatta batıyı övenlere gelsin. Alın size batıda demokrasi ve insan hakları!

84
92
yanıtYanıtla
YILDIRAY YILDIRIM:

zaten ortadoğuda mükemmel demokrasi adalet insan hakları var. hatta kadınlar cennette gibi yaşıyor

yanıt14
yanıt10
Hamit Gündoğdu:

İnsan hakları kanunlarla belirlenmiş ve uygulamada olan bir doğru davranıştır.. ABD de ister elinde ateşli silah veya bıçak olsun polis 3 kere elindekini bırak teslim ol der..birakmazsa bam...bam... Bu uygulama seni neden rahatsız etti erdemli bey.....

yanıt13
yanıt0
Murat Celik:

Demokrasi sadece kendine

52
40
yanıtYanıtla
talha yiğit:

Eleştirmek için eleştiriyorsun , bıçaklı saldırganın öldürülmesi kadar doğal bir şey yok. Bunun demokrasiyle de alakası yok.

yanıt97
yanıt32
Marko Apostolidis:

kendine adil

yanıt3
yanıt6
TAŞAR:

bıçaklı adamın öldürülmesi ile demokrasinin bi alakası yok lakin burada değerlendirilmek istenen 2 adaydan birinin ortadan kaldırılmasına yönelik eylemler. Tek adaylı bir seçimde demokrasiden bahsetmek komiklikten öteye gitmez.

47
5
yanıtYanıtla
umudum var:

anlaşılan bu trampı götürmeden rahat edmeyecek bunlar.

37
2
yanıtYanıtla
Doğrucu Mahmut:

Her olayı suikaste bağlarlar artık:))

25
6
yanıtYanıtla
zeki:

bizde pompalıyla polise ateş edeni vuramaz polis yetkisi yok, adamlar ülkesinde elinde bıçak var diye adam öldürüyor bizimkiler de trump tekrar ölümden döndü diye haber yapıyor

28
3
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title