Haberler

Güldür Güldür'de dikkat çeken muhalefet skeci

Güncelleme:

Ekranların sevilen programlarından Güldür Güldür'de yayınlanan muhalefet partileriyle ilgili bir skeç, sosyal medyada gündem oldu.

Geçtiğimiz günlerde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun daveti üzerine 6 muhalefet lideri bir araya gelerek "güçlendirilmiş parlamenter sistem" hakkında fikir alışverişinde bulunmuştu.

MUHALEFET SKECİ İLGİ ÇEKTİ

Show TV ekranlarında sevilerek izlenen Güldür Güldür programında yayınlanan muhalefet partileriyle ilgili bir skeç ise oldukça ilgi topladı. Ekran başındaki izleyicileri kahkahalara boğan görüntüler, kısa zamanda sosyal medyada gündem oldu.

SARIGÜL DE PAYLAŞTI

Skeçte bahsi geçen Mustafa Sarıgül de Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Harika! Gülmekten vuramadım" yorumunda bulundu.

Güldür Güldür'de dikkat çeken muhalefet skeci

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Güldür Güldür Show Haberler

Ordu'da sel! Sulara kapılan 1 kişi hayatını kaybetti

Ordu'da sel! Sulara kapılan 1 kişi hayatını kaybetti

CHP lideri Özel: Ya asgari ücrete zammı verecekler ya da biz söke söke alacağız

CHP lideri Özel: Ya asgari ücrete zammı verecekler ya da biz söke söke alacağız

Almanlar Ferdi'ye bayıldı: Son düdükle birlikte dünyanın en pahalı futbolcusu

Almanlar Ferdi'ye bayıldı: Son düdükle birlikte dünyanın en pahalı futbolcusu

Bakmadan Geçme

Hangisi Nobel ödülünü kazanan kadın sayısı en fazladır? Kim Milyoner Olmak İster 7 Temmuz Sorusu Cevabı Nedir? Islahat Fermanı hangi padişah zamanında ilan edilmiştir. Kim Milyoner Olmak İster 7 Temmuz Sorusu Cevabı Nedir? Paris'e ilk kez gelen turistlerin yaşadığı hayal kırıklığı sonucu baş dönmesi görülen, Paris Sendromu adı verilen durumdan en çok hangi ülkeden gelen? Bir yüzücü 25 metrelik havuzda kısa kulvar 200 metre bir yüzme yarışında toplam kaç kez"dönüş" yapar? Kim Milyoner Olmak İster 7 Temmuz Sorusu Cevabı Yönetmenliğini Zeki Demirkubuz'un yaptığı hangi adda bir film yoktur? Kim Milyoner Olmak İster 7 Temmuz Sorusu Cevabı Nedir? Jules Verne'nin "Seksen Günde Devrialem" adlı romanı hangi iki karakterin serüvenini anlatır? Kim Milyoner Olmak İster 7 Temmuz Sorusu Cevabı Nedir? Bugün maç var mı EURO 2024? MasterChef Mehmet Akif kimdir? 2024 MasterChef Rize Çayelili yarışmacı Mehmet Akif kaç yaşında, nereli, elendi mi geçti mi? Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! Muğla'da deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? Türkiye elendi mi EURO 2024? Murat Gevrek kimdir? Murat Gevrek Barış Alper Yılmaz'a ne dedi Bugün EURO 2024 maçı yok mu, 7 Temmuz Pazar TRT neden maç yok? MasterChef CANLI izle! 2024 TV8 MasterChef yeni bölüm HD Canlı izleme linki var mı? Aile Hükümeti filmi oyuncuları kim, konusu ne, sonu nasıl bitiyor? Aile Hükümeti filmi ne zaman, nerede çekildi? Her Şey Çok Güzel Olacak filmi oyuncuları kim, konusu ne, sonu nasıl bitiyor? Her Şey Çok Güzel Olacak filmi ne zaman, nerede çekildi?
Olaylı Van konserinde Cem Adrian'ın yüzüne şişe fırlattılar! Tepkisi takdire şayan

Olaylı Van konserinde Cem Adrian'ın yüzüne şişe fırlattılar! Tepkisi takdire şayan

500

Yorumlar (4)

zırzop:

Bide heykel yapın yeter bu millete, muhalefet adam gibi muhalefet olmadığından bu memleket bu halde ya

83
31
yanıtYanıtla
Necdet:

Eğer muhalefet saha da olmasaydı, ne pandamı desteği vardı, ne halkın problemi meclise giderdi. Sıkıysa bu sistem için uçmuş, kaçmış, şaha kalmış bir ekonomi skeci yapsınlar. Sonuç olarak bu sistem o vaadler ile geldi. Daha uyum yasalarını bile çıkaramadılar.

28
42
yanıtYanıtla
Muhammed Nazif Dusunceli:

Bunlarin hepsi muhalefet sayesindemi oldu yani? Gidin bu suslu kelimelerle kendinizi kandirin

yanıt29
yanıt28
DİYAR BEKİR:

SİZ BU BKM Cİ SOYTARILARIN YAPILAN YERLİ VE MİLLİ BİRŞEYİ SKEÇLERİNDE ÖVDÜKLERİNİ GÖREMEZSİNİZ MİLLETİN SIRTINDAN ZENGİNLEŞİP MİLLETİN SEÇİLMİŞ HÜKÜMETİNE VURUYORLAR AMA DEMEK BUNLARINDA SUYU ISINMIŞ

15
25
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title