Haberler

Kurban Bayramı'nda Eminönü'nde Yoğunluk

Güncelleme:

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde yerli ve yabancı turistler Eminönü'ne akın etti. Vapurları kullanmak isteyen turistlerin oluşturduğu yoğunluk havadan görüntülendi.

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Eminönü'nde hareketlilik

Eminönü'nde bayram yoğunluğu havadan görüntülendi

İSTANBUL - Kurban Bayramı'nın ikinci gününde güzel havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler soluğu sahilde aldı. Çok sayıda yerli ve yabancı turistin uğrak yeri olan Eminönü'nde yoğunluk oluşurken, vapurlara binmek isteyen turistler havadan görüntülendi.

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde İstanbul'da bulunan yerli ve yabancı turistler Eminönü'ne akın etti. 9 günlük bayram tatilini değerlendirmek isteyen yerli ve yabancı turistler Anadolu Yakası'na geçmek ve Boğaz turu yapmak isteyince Eminönü İskelesi'nde yoğunluk oluştu. Vapurları kullanmak isteyen yerli ve yabancı turistlerin iskelede oluşturduğu yoğunluk havadan görüntülendi.

"Bayramın tadını çıkarmak için Eminönü'ne geldik"

Bayram tatilini İstanbul'da gezerek değerlendiren Mert Acar, "Bayramın tadını çıkarmak için Eminönü'ne geldik. Biraz havalar sıcak, gölge arıyoruz. Düne bakarsak bugün daha fazla bir kalabalık var. Kabataş ve İstiklal Caddesi'ne doğru yürüyeceğim" dedi.

Bayram için Şanlıurfa'dan İstanbul'a geldiğini söyleyen Yusuf İnan, "Şanlıurfa'dan geldim. Vapura bindik ve gezdik. İstanbul'u beğendim. Yok böyle bir şehir. Biraz kalabalık ama vakit iyi geçtik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Kurban Bayramı Eminönü Güncel Turizm Genel

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title