Haberler

Sony State of Play etkinliğinde PS4 ve PS5 için yapılan tüm duyurular

Güncelleme:

Sony, State of Play etkinliği kapsamında, PlayStation 4 ve PlayStation 5'e çıkış yapacak birçok yeni oyunun tanıtımını yaptı.

Dün yayınlanan yeni bir State of Play canlı yayınında Sony PlayStation, PS5 ve PS4'e yönelik yaklaşan üçüncü taraf sürümleri için duyurulara ve güncellemelere odaklandı. Canlı yayında önceden duyurulan oyunlara yeni bakışların yanı sıra PlayStation'ın dünya çapındaki ortaklarından birkaçı açıklamalarda bulundu ve birçok yeni oyun tanıtıldı.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

İşte Sony State of Play etkinliğinde tanıtılan yeni oyunlar.

DEATHVERSELET IT DIE

Deathverse Let It Die, oyuncuların PvPvE savaşında birbirleriyle savaşacakları bir hayatta kalma savaş arenası oyunudur. Saçma silahlar elde edin, karakterinizi özelleştirin ve kana susamış bir izleyici önünde zirveye çıkmak için savaşın.

WE ARE OFK

Indie pop grubu OFK'den dört arkadaşın nasıl bir araya gelip, hüsrana uğramadan ilk kayıtlarını çıkartmalarının hikâyesi. Hayaller, ilişkiler ve Los Angeles'ta hayatta kalma mücadelesi üzerine odaklanan, grubun kuruluşuyla ilgili interaktif bir dizi.

BUGSNAX

Güncelleme alacak Bugsnax, bağımsız oyun stüdyosu Young Horses tarafından geliştirilmiş bir macera video oyunudur. Oyunda, oyuncular gizemli bir adayı keşfediyor ve aynı adı taşıyan yarı böcek yarı atıştırmalık yaratıkları bulmaya ve yakalamaya çalışıyor.

FIVE NIGHTS AT FREDDIES: SECURTY BREACH

Eylül 2020'de PlayStation 5 Showcase'de resmileşti ve ardından geçen Şubat ayında State of Play'de gösterildi, Five Nights at Freddy's: Security Breach, çıkış penceresi hakkında önemli bilgiler ortaya çıkardı. Scott Cawthon'a göre oyunun PC ve PlayStation platformlarına yıl sonuna kadar gelmesi beklenmiyor.

DEATH'S DOOR

Çok güzel Zelda-esque yukarıdan aşağıya aksiyon RPG, Death's Door PS4 ve PS5'te çıkıyor! Bu oyunu seven insanlar için harika ve şahsen oynamak için heyecanlıyım. Ayrıca, ön sipariş için ücretsiz bir oyun elde edersiniz.

KARTRIDER: DRIFT

KartRider: Drift, arcade oyunlarının heyecanını, kartınız için geniş bir özelleştirme seçeneğini ve karakteriniz ve pistteki şiddetli rekabeti birleştiren oynaması ücretsiz tek yarış oyunudur.

THE KING OF THE FIGHTERS XV

KOF XV olarak da adlandırılan The King of Fighters XV, SNK tarafından geliştirilen yeni bir dövüş oyunudur. Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için 17 Şubat 2022'de piyasaya sürülmesi planlanıyor. Bu aynı zamanda The King of Fighters serisinde Unreal Engine 4 kullanan ilk oyundur.

FIRST CLASS TROUBLE

First Class Trouble, oyuncular kime güvenebileceklerini bulmaya çalışırken, yapay zekaya sahip lüks bir uzay yolcu gemisinde hayatta kalmak için savaşırken iş birliği ve aldatmayı harmanlayan çok oyunculu bir parti oyunudur.

STAROCEAN THE DIVINE FORCE

Star Ocean The Divine Force, Square Enix ve tri-Ace tarafından geliştirildi ve 2022'de PlayStation 4 ve PlayStation 5'te piyasaya sürüldü. Oyunda bilim kurgu ve fanteziyi harmanlayan bir hikaye, zengin bir karakter ve yan hikaye serisi, kolay kontrollerle heyecan verici savaşlar sunan bir savaş sistemi ve daha fazlası yer alıyor.

LITTLE DEVIL INSIDE

Little Devil Inside, Neostream Interactive tarafından geliştirilen ve yayınlanan yeni bir aksiyon-macera video oyunudur. Oyunun tek oyunculu ve kooperatif çok oyunculu modları, 19. yüzyıldan ilham alan bir dünyada canavarları ve doğaüstü olayları arayan kaşiflerin profesyonel ve kişisel yaşamlarını takip ediyor.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Playstation Sony Haberler

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

Bakmadan Geçme

Danimarka Başbakanı kimdir, Mette Frederiksen sağlık durumu ne? Fenerbahçe başkan seçilmek için kaç oy lazım? Toplam kaç kişi oy kulllanacak? #129300 Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman, saat kaçta başlayacak? Hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı ne zaman? Vedat Muriç Beşiktaş'a geliyor mu? Transferde son durum! 8 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 8 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 8 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Babalar günü ne zaman 2024? Babalar günü hangi gün? #129492
Sürpriz görüşmeyle ilgili Akşener cephesi sessizliğini bozdu: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi olursa değerlendirilir

Sürpriz görüşmeyle ilgili Akşener cephesi sessizliğini bozdu: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi olursa değerlendirilir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title