Haberler

Elden Ring'ten son fragman yayınlandı

Güncelleme:

Yayıncı ekip Bandai Namco'nun YouTube hesabında dün akşam paylaştığı iki buçuk dakikalık resmi lansman fragmanı yayınlandı.

FromSoftware'in geliştirdiği açık dünya aksiyon RPG oyunu Elden Ring'in çıkışına sayılı saatler kala lansman fragmanı yayınlandı. Paylaşılan lansman fragmanında, şu ana dek gözükmeyen yeni düşmanlar, karakterler ve sahneler paylaşıldı.

Bandai Namco, "Parçalanmış olsa da, sana yol gösterecektir. Kırık olmasına rağmen, yine de çağırıyor. Vasiyetini yerine getir. Lord ol. Elden Ring'i arayın. Yolculuğunuz Lekeli olarak başlamak üzere, sadece birkaç gün sizi Aradaki Topraklara girmekten ayırıyor ve Elden Lord olarak yerinizi arayın." sözlerine yer verdi.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Elden Ring, 25 Şubat'ta PlayStation 4, Xbox X ve S Serisi, Xbox One, PlayStation 5, Microsoft Windows için çıkış yapacak.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Elden Ring

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title