Haberler

Elden Ring'in karakter oluşturma ekranı sızdırıldı

Güncelleme:

Elden Ring ağ testi sırasında, oyuncuların karakter oluşturma ekranında sadece önceden tasarlanmış beş karakterden oluşan bir set arasında seçim yapmalarına izin verildi ve Elden Ring karakter oluşturma ekranı sızdırıldı.

YouTube'a yüklenen 6 dakikalık Elden Ring karakter oluşturma ekranı görüntülerinde karakteri baştan aşağı değiştirebildiğiniz, karakter statünüzü ayarladığınız bir ekran gözükmektedir.

Önümüzdeki ay çıkması planlanan Elden Ring'ten yavaş yavaş bilgiler sızdırılmaya başlandı. ER-SA adlı YouTube kanalına yüklenen videoda Elden Ring karakter oluşturma ekranına göz atmamızı sağlıyor.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Elden Ring'te görünüşünüzü özelleştirmek için birçok ayar bulunmaktadır ve videonun açıklamasında belirtildiği gibi "Artık kolayca iyi görünümlü bir karakter oluşturabilirsiniz". Karakterlerini canavarlaştırarak, tüm ayarları maksimuma çıkararak oluşturabilirsiniz.

Elden Ring hakkında geri kalan bilgileri çıkış tarihine kadar sızdırılmadığı sürece 25 Şubat'ta PlayStation 4, Xbox X ve S Serisi, PlayStation 5, Xbox One, Microsoft Windows için piyasaya sürüldüğü zaman kendimiz öğrenebileceğiz.

ELDEN RING KARAKTER OLUŞTURMA EKRANI

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Playstation Elden Ring Steam xbox

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title