Haberler

EA, Battlefield 6 'yı bu hafta içi açıklayabilir! Battlefield 6 için Drone, hava durumu efektleri, battle royale modunun geleceği iddia edildi

Güncelleme:

Electronic Arts, Battlefield 6 için artık son aşamaya gelindiğini ima eden açıklamalarının ardından yeni seri nihayet maskesinden arınacak gibi duruyor. Hayranlar, Electronic Arts'ın, 6 Mayıs'ta yapacağı etkinlik ile oyunu duyuracağını düşünüyor. Battlefield 6 için hangi özelliklerin geleceği konuşuluyor? İşte detaylar!

Aylarca süren dedikoduların ve haberlerin ardından, EA'nın Battlefield 6 için nihayet 6 Mayıs Perşembe günü kamuoyuna oyuna duyuracağı düşünülüyor. Çevrimiçi nişançı oyunu muhtemelen ilk resmi fragmanını ve ekran görüntülerini söylentilere konu olan etkinlikte gösterecek. Birden fazla EA stüdyosunda çalışmaların sürdüğü oyun için artık son geliştirme aşamasında olduğuna inanılıyor. Yarın ki etkinlikte Battlefield 6 için net bir çıkış tarihininde duyurulacağı düşünülüyor.

Battlefield 1 ve Battlefield V'teki iki Dünya Savaşı'nın ardından, yeni serinin Battlefield 2,3 ve 4'te kullanılan yakın gelecek ortamına döneceğini düşünülüyor. Bazı iddia edilen özellikler arasında dronlar, 128 oyuncuya kadar eşleşmeler, kasırga gibi hava durumu efektleri ve hatta Call of Duty: Warzone'un gök gürültüsünün bir kısmını çalabilecek bir battle royale modu yer alabilir.

Battlefield 6 için ilk söylentiler oyunun PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X / S ve PC için çıkış yapacağı yönünde. EA'nın yarın düzenleyeceği etkinlikte ne gibi açıklamalar yapacağını bekleyip göreceğiz.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gamegar
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title