Haberler

Gökhan Emreciksin Alaşehir Belediyespor'a transfer oldu

Güncelleme:

Bir dönem Fenerbahçe'de formaya giyen Gökhan Emreciksin, Manisa Süper Amatör Lig'de mücadele eden Alaşehir Belediyespor'a transfer oldu.

İstanbul Siirtgücü Spor'da forma giyen ve bir dönem de Fenerbahçe'de top koşturan 36 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Gökhan Emreciksin, Manisa Süper Amatör Lig takımlarından Alaşehir Belediye spor ile anlaştı.

Avukat Tolga Şıray'ın sponsorluğuyla Alaşehir takımına bir yıllığına transfer olan Emreciksin için Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu'nun makamında tören düzenlendi. İmza törenine, Alaşehir Belediye spor Kulübü Başkanı Hüseyin Akgül, Avukat Avukat Tolga Şıray katıldı.

"BİZİ GURURLANDIRDI"

Törende konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, "Sosyal ve kültürel etkinliklerimiz kapsamında bulunan spor faaliyetleri çerçevesinde Alaşehir Belediyespor'a, belediye olarak destek veriyoruz. Spor insanların kardeşliğini dostluklarını geliştirir. Bizler de her türlü sosyal etkinliklere destek veriyoruz. Süper Lig'de mücadele etmiş bir futbolcu kardeşimizin de ilçemiz takımında görev alması bizleri ayrıca gururlandırdı. Takımımızdaki genç futbolcularımız da Gökhan kardeşimizin tecrübelerinden faydalanacaktır. Sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacak bir takım oluşturmak için çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Alaşehir'e transfer olmasından dolayı mutlu olduğunu kaydeden Gökhan Emreciksin ise takımının başarısı için her şeyi yapacağını söyledi.

2009 yılında Ankaraügücü'nden Fenerbahçe'ye transfer olan Gökhan Emreciksin, büyük umutlara geldiği sarı-lacivertli formaya hasret kalmış ve bir süre sonra Fenerbahçe'den ayrılmıştı. Emreciksin, Fenerbahçe'den sonra sırasıyla Kayserispor, Manisaspor, Konyaspor, Elazığspor, Göztepe, Boluspor, Kartalspor, Tarsus İdman Yurdu, Cizrespor, Tekirdağspor, Kütayhaspor, Lapta ve Akıncılar'da forma giymiş ve son olarak İstanbul Siirtgücü'ne transfer olmuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gökhan Emreciksin Fenerbahçe Alaşehir Haberler

500

Yorumlar (14)

birisimyazamadım:

Sıkıntı yok , FB formasıyla neredeyse aynı zaten

6
3
yanıtYanıtla
metin:

Yas olmus otuz alti Real Madridemi transfer olacakti

7
0
yanıtYanıtla
REL MARDIN:

HE LAA PASPASCI ALURUK

yanıt1
yanıt0
Tırnakçı Cemil Amcanız:

Yaş Şu anda 36 , ama son 10 senedir hep 3. ligte koşturuyor kendini 26 yaşında bitirmiş biri

6
0
yanıtYanıtla
psikolog:

yetenek öğütücü , altyapı ve emek fakiri, eyyamla yürütülen bir klüp türk futboluna ne zaman ne verdi ki, gsaray, trabzon, beşiktaş, bursa gbirliği gerçek emekçilerdir

1
3
yanıtYanıtla
Murat soylu:

Eyyam dediğin halûk ulusoy ve mehmet ağar ile kazanılmış 4 şampiyonluktur. Rakibini şike ile itham edip onun elinden hile şampiyonluk almaktır. Son 3 haftada hakemler ile birlikte kupa kaldırmaktır . 8-0 lazımken 8-0 kazanmaktır

yanıt4
yanıt1
Murat bey:

Bir galatasaray taraftarıyım. Ülkede şike ve teşvik primine karışmamış bir istanbul takımı daha yok be kardeşim. Atıl suçları tabi ki kabul etmiyorlar. Fenerbahçe taraftarları bu şike suçlamalarından önce göğüslerini gere gere, ülkemizde kulübünün menfaatleri için ''''her türlü'''' mücadele verebilen yegane başkanları Aziz Yıldırımın zengin bir iş adamı olduğunu, gerekirse parasıyla herkesi satın alabileceğini ya da kaybedilen her maç sonrası çıkıp algı yönetimiyle fenerbahçeye ''''öyle ya da böy

yanıt1
yanıt1
MURAT BEY:

başarı kazandırabilme gücüne inandıkları için bu zihniyet ile övünmüyor muydu? Zira aynı düşüncenin ürünü olarak Ali KOÇ gibi zenginliğiyle ülke futbolunda istediği gibi oynayabileceğini zannettikleri bir başkanı kulübün başına getirmediler mi??

yanıt1
yanıt1
YAŞLI KURT:

BU SENE ŞAMPİYON FENERBAHÇE

1
0
yanıtYanıtla
.:

şampuan olabilir

yanıt4
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title