Haberler

IF Wedding Fashion İzmir-Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı başladı

Güncelleme:

İZFAŞ ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) tarafından düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir-Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'nda 7 ülkeden 228 firma son koleksiyonlarını tanıtıyor. Fuarın galasında 2024 abiye kreasyonu tanıtıldı ve ünlü mankenler podyuma çıktı. Fuar, 24 Kasım'da sona erecek.

İZFAŞ ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) tarafından düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir-Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'nda 7 ülkeden 228 firma son koleksiyonlarını tanıtıyor.

Fuarizmir'de dün başlayan fuarın galasında bir firmanın tasarladığı 2024 abiye kreasyonu, 1990'lı yılların ünlü mankenlerinin de görev aldığı defileyle tanıtıldı.

Fransız dantelinin kullanıldığı 66 parçalık koleksiyonun tanıtımında Özge Ulusoy, Demet Şener, Deniz Pulaş, Begüm Özbek, Sema Şimşek, İpek Tenolcay, Ceylan Saner, Ece Gürsel ve Zeliha Çal gibi ünlü isimler podyuma çıktı.

Profesyonel ziyaretçilere açık olan fuar, 24 Kasım'da sona erecek.

Kaynak: AA / Emlak

Damatlık İzmir İzfaş Ege Etkinlik Emlak Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title