Haberler

Türkiye Finans ve Cpp Kart Koruma Planı İçin El Sıkıştı

Modern yaşam destek pazarının lider ismi CPP ve Türkiye'nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, tüketici tarafından büyük ilgi gören Kart Koruma Planı ürünü için güçlerini birleştirdi.

Modern yaşam destek pazarının lider ismi CPP ve Türkiye'nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, tüketici tarafından büyük ilgi gören Kart Koruma Planı ürünü için güçlerini birleştirdi.

Bundan böyle Kart Koruma Planı ürününü tercih eden Türkiye Finans müşterileri, cüzdanlarında bulunan tüm plastik kartların çalınması ve kaybolmasına karşı koruma altında olacak.

İngiltere merkezli yaşam destek şirketi CPP ve Türkiye'nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, Kart Koruma Planı ürünüyle kredi kartı kullanıcılarını güvence altına almak için yeni bir ortaklığa imza attı. Kart Koruma Planı'nı tercih eden Türkiye Finans müşterileri, dünyanın neresinde olursa olsunlar cüzdanlarında bulunan tüm banka ve kurumlara ait kartların çalınması ve kaybolmasına karşı güvende olacak.

Kredi ve banka kartları, ehliyet gibi plastik kart kullanıcılarının taşıdığı her türlü riskin hesaplandığı Kart Koruma Planı ile tüm kartların yetkisiz kullanımından doğabilecek olası zararlar karşısında kart sahipleri güvence altına alınıyor. Kart Koruma Planı kapsamında kartla birlikte çalınan veya kaybolan kişisel eşyaların yenilenmesi için 'Mali Destek' ve seyahat sırasında kayıp, çalıntı nedeniyle oluşabilecek zararın karşılandığı 'Seyahat Desteği' planları da yer alıyor.

Ayrıca bagaj etiketleri ve anahtarlıkların üzerine poliçe ve iletişim merkezi numarası yazılması durumunda kaybolan bagaj ve anahtarlar bulunduğunda sahiplerine ulaştırılabiliyor.

Türkiye Finans müşterileri, Kart Koruma Planı sayesinde sunulan sigorta ve destek hizmetlerinin yanı sıra yol yardımı, çekici, konut yardımı, çilingir, acil ambulans ve tıbbi danışmanlık gibi asistans hizmetlerinden de 7 gün 24 saat ücretsiz ve limitsiz olarak yararlanabiliyor.

Müşteri odaklı çalışmalarla her geçen gün müşteri memnuniyetini arttırmak için çalıştıklarını belirten Türkiye Finans Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Semih Alşar; "CPP işbirliğiyle sunduğumuz Kart Koruma Planı ile müşterilerimizi, cüzdanlarında bulunan plastik kartların yetkisiz kullanımına karşı koruma altına alıyoruz. Aynı zamanda karşılaşılabilecek birçok olumsuz duruma karşı da müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Türkiye Finans olarak CPP ile yaptığımız işbirliğinde olduğu gibi müşterilerimize yenilikçi ürünler ve hizmetler sunmaya devam edeceğiz" diye bilgi verdi.

Kart Koruma Planı ürününün her geçen gün daha çok müşteriye ulaşmasından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını söyleyen CPP Türkiye Ülke Müdürü Selnur Güzel; "CPP olarak dünya genelinde edindiğimiz 30 yılı aşan tecrübemizi ve yenilikçi ürünlerimizi, Türkiye'de de her biri alanında uzman olan iş ortaklarımızla birlikte tüketicinin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sebeple Türkiye Finans Katılım Bankası ile yaptığımız işbirliği bizim için büyük önem taşıyor. Dünyada ve ülkemizde büyük ilgi gören Kart Koruma Planı'nın Türkiye Finans ile yaptığımız işbirliği sayesinde daha çok kişiye ulaşacağını düşünüyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türkiye Finans Ekonomi

Şeyda Yılmaz'ı şehit eden katilin annesi konuştu: Yerini söyledim, niye devlet bunu götürmedi?

Şeyda Yılmaz'ı şehit eden katilin annesi sessizliğini bozdu! Sözleri çok konuşulur

Bakan Yumaklı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da desteklediği ürün yüzünden çiftçiyle tartıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu videoyu görmesin! Tarım Bakanı baltayı taşa vurdu

Hizbullah'tan İsrail'e misilleme! Belediye binasını vurdular

Ağır kayıplar veren Hizbullah'tan İsrail'e misilleme

ABD'deyken İmamoğlu'na siyasi yasak çıkarsa ne yapacaklar? CHP lideri Özel açıkladı

ABD'deyken İmamoğlu kararı çıkarsa ne yapacak? Özel çok net konuştu

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });