Haberler

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde: Kişi başına 250 bin liraya kadar kredi verilecek

Güncelleme:

Son dakika: Haliç Kongre Merkezi'nde Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, çiftçilere yeni müjdeler verdi. Çiftçi Destek Kredisi'ne ilişkin "Kişi başına 250 bin liraya kadar verilecek bu kredinin yıllık faiz oranı yüzde 9,75 ve vade süresi 36 aya kadar olacaktır" diyen Erdoğan, "İkinci müjdemiz, Tarımsal KOBİ Kredisi'dir. Kredimizin üst limiti 15 milyon lira, devlet tarafından ödenen kısmı dışındaki yıllık faiz oranı yüzde 4,75'tir" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşması'nda çiftçilere yeni müjdeler verdi.

"İNSANLIĞI BÜYÜK BİR KRİZİN EŞİĞİNDEN DÖNDÜRDÜK"

Konuşmasına Erdoğan, "Toprak asıl hayat kaynağı olarak önemini halen koruyor. Biz de toprağımıza ve çiftçimize sahip çıkmanın öneminin farkındayız. Toprağı ve onu işleyen çiftçiyi ihmal eden geleceğini ihmal etmiş demektir. Çiftçilerimize verdiğimiz desteklerin ne kadar isabetli olduğunu bir kez daha ortaya koyduk. Gübreyi, ilacı, yemi kullanan çiftçimiz ile kurumları birlikte değerlendiriyoruz. Tahıl sevkiyatının sekteye uğraması açlık tehdidini ortaya çıkardı. Türkiye olarak yürüttüğümüz tahıl sevkiyatını başlatarak insanlığı büyük bir krizin eşiğinden döndürdük" sözleriyle başladı.

İLK MÜJDE ÇİFTÇİ DESTEK KREDİSİ

İlk olarak Çiftçi Destek Kredisi'nin uygulamaya geçirileceğinin müjdesini veren Erdoğan, "Çiftçiden tüketiciye uzanan aşamanın hiçbir halkasını atlamadan, sistemi bir bütün olarak geliştirecek adımlar atıyoruz. İlk olarak Çiftçi Destek Kredisi'ni uygulamaya geçireceğimizin müjdesiyle başlıyoruz" dedi.

"KİŞİ BAŞINA 250 BİN LİRAYA KADAR VERİLECEK"

Krediye ilişkin detayları da veren Erdoğan, "Çiftçilerimiz hasat dönemine kadar yapacakları her türlü harcama için kullanabilecektir. Gelir elde edemedikleri ihtiyaçlarını rahatla karşılayabilecektir. Kişi başına 250 bin liraya kadar verilecek kredinin yıllık faiz oranı yüzde 9,75 ve vade süresi 36 aya kadar olacaktır." ifadelerini kullandı.

İKİNCİ MÜJDE TARIMSAL KOBİ KREDİSİ

Sözlerini sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İkinci müjdemiz, Tarımsal KOBİ Kredisi'dir. Kredimizin üst limiti 15 milyon lira, devlet tarafından ödenen kısmı dışındaki yıllık faiz oranı yüzde 4,75'tir" dedi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Ziraat Bankası Haliç Ekonomi Güncel Haberler Son Dakika

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (25)

Çınar Saraç:

Sanki hayrına veriyor parayı , geri alıyor faizi ile

111
29
yanıtYanıtla
mehmet arif inci:

senin hicbir haberde düzgün bi yorumunu görmedim özellikle bu tür haberleri seçip altına böyle yorumlar atıyorsun ne kadar para alıyorsun bu işi yapmak için ?

yanıt28
yanıt75
Osman Tokgonul:

Mehmet Arif İnci , senin isteğine göre mi yorum yapacağız . Her şeye maydonozsunuz , her şeyi istediğiniz gibi olsun istiyorsunuz . Mehmet bu sistem böyle gitmeyecek , yeter yaa . Beyfendileri nasıl bir şey yazalım istiyor acaba (?)

yanıt19
yanıt0
Osman Tokgonul:

Bırakın bu müjde ayaklarını artık . Bu ne yaa. Ne müjdesi arkadaş , milletin olan şeyi millete veriyorsunuz . Sanki canlarından can veriyorlar . Geç bunlarııı anam babam geç bunları ... Yemiyor milleeet , paşam yemiyor .

95
28
yanıtYanıtla
daser:

gider ayak dagitiyorsun masallah ama millet akillandi yemez artik bunlari;)

94
27
yanıtYanıtla
bekir yapici:

insanin nerdeyse keske her ay secim olsa diyesi geliyor ayliklara zamlar konut dogalgaz petrol müjdelerine her zamanki gibi hiz verildi belliki secim gününe kadar bunlar devam edecek hatta lozan bitti jelibon cikarmamiza engel kalmadi müjdesi bile gelebilr ama bu sefer yemezler gecti bor´un pazari sür esegini nigdeye.

94
20
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

patron secinlere kaadar kesenin ağzını actı secilirsse işte ozaman duman olmuşuz

85
26
yanıtYanıtla
bekir yapici:

bana göre secilsede secilmesede harcanan lüp yapilan ucurulan israf edilen satafata secime giden paralar gene halkin cebinden cikacak bence planlari bu kaybedeceklerini gayet iyi biliyorlar gelenlere kasti olarak enkaz birakilacak.

yanıt12
yanıt0
daser:

yaw he hee

87
23
yanıtYanıtla
Ercan Bulut:

Dağıtıyor yine ağam hadi hayırlısı bakalım

86
15
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title