Haberler

Hayırsever iş adamından örnek davranış! Elbistan ilçesinde Ramazan ayı boyunca ekmek bedava olacak

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde bir hayırsever, belediyeye ait ekmek fabrikasında üretilen tüm ekmeklerin ücretini ödeyerek satın aldı. İlçede ihtiyaç sahipleri Ramazan ayı boyunca halk ekmeği ücretsiz alacak.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde Ramazan boyunca Halk Ekmek ücretsiz olarak dağıtılıyor. Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz konu ile ilgili yaptığı açıklamada, bir hayırseverin kendisine gelerek 1 liradan satılmakta olan halk ekmeğin tamamının bir aylık masrafını karşılayıp halka dağıtılmasını istedi.

İSMİNİN AÇIKLANMASINI İSTEMEDİ

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde bir hayırsever belediyeye ait ekmek fabrikasında Ramazan ayında üretilen tüm ekmeklerin ücretini ödeyerek satın aldı. Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, isminin açıklanmasını istemeyen hayırsever ile bir protokol imzaladıklarını ve ihtiyaç sahiplerinin Ramazan ayı boyunca halk ekmeği ücretsiz alacağını ifade etti.

"HAYIR KÖPRÜSÜNÜ HAYATA GEÇİRMİŞ OLDUK"

"Ramazan ayı ile birlikte halk ekmek fabrikamızda uzun süredir 1 liradan satılan ekmeğin fiyatında artışa gitmeyeceğimizin müjdesini vermiştik." diyen Mehmet Gürbüz, "Kapasitemizi de artırarak daha çok dar gelirli ailemizin iftar sofrasına ulaşma gayreti içindeyken; Elbistanlı hayırsever bir iş insanımız, bizimle irtibata geçti. Ramazan ayı boyunca halk ekmek fabrikamızda üretilecek tüm ekmeklerin ücretini ödemek istediğini söyledi. Biz de hayırsever iş adamımızın isteğini kabul ettik. Kendisi ile bir protokol imzaladık ve bu hayır köprüsünü hayata geçirmiş olduk" ifadelerini kullandı.

"BÖYLE BİR DÜŞÜNCEYİ DESTEKLEMEK GEREK"

Açıklamasının devamında diğer halk ekmek fabrikalarına da çağrı yapan Gürbüz, "Bütün halk ekmek fabrikaları böyle bir kampanya başlatırsa Ramazan boyunca ekonomik imkanı olmayan vatandaşımıza ulaşabiliriz. Ülke genelinde anlamlı bir etki alanı oluşturacağımıza inanıyorum. Böyle güzel bir düşünceyi desteklemek gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Ekonomi

Elbistan Ekmek

Erzurum Havalimanı'na acil iniş yapan uçaktaki bomba ihbarı asılsız çıktı

Acil iniş yapan Hindistan uçağında korkulan olmadı

Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu 'B'dan 'BB-'ye yükseltti

Piyasalar merakla bekliyordu! Fitch, Türkiye kararını açıkladı

CHP'de tüzük değişikliği kabul edildi

CHP'nin "tüzük" kurultayından karar çıktı

Sakince kafeye gelen kadın, masada oturan adama kurşun yağdırdı

Sakince içeri giren kadın, peş peşe tetiğe bastı

500

Yorumlar (8)

Ahmet DEMİRTAŞ :

ALLAH Böyle insanların sayısını çoğaltsın İNŞALLAH amin

76
2
yanıtYanıtla
TUĞBA ÖZYILMAZ:

allah razı olsun hayrın gizlisi makuldur rabbım bol bol versın

54
3
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Ah bu yazdığını iktidar mensupları da okuyabilse...

yanıt13
yanıt9
no government:

Helal olsun bir verip bin kazanırsın inşallah.

56
0
yanıtYanıtla
FURKAN YÜCEL:

Hayır işi işte böyle yapılır. Sokakta aç bir insana dürüm ısmarlayıp bir sürü açıdan videosunu alıp sosyal medyada paylaşan insanları mahçup düşüren gösteriş budalası reziller gibi değil.

39
2
yanıtYanıtla
Trabzon Trabzon:

Yardım etmek ne kadar güzel. Çok isterdim herkese biseyler yapabilmek .

33
2
yanıtYanıtla
Melih Kılaç:

Böyle ınsanlardan Allah razı olsun.Lakin bu işin sonu yok insanlar yaşadığı sürece o ekmeği alacak kalıcı çözümler bulunmalı ınsanların ekonomısını duzeltın

21
2
yanıtYanıtla
Nuri Kaptan:

Yaptığı çok güzel fakat maddi durumu iyi olupta onun için kuyruğa giderecek bir sürü insan var keşke herkese değil de gerçekten ihtiyaç sahiplerine yapsaydı. Tüm Elbistan kuyruğa giriyor.

13
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title