Haberler

Dünü, bugünü ve yarını ile arıcılık online konferansta konuşulacak

Güncelleme:

Türkiye Arıcılar Merkez Birliği ve Güvenilir Ürün Platformu bir etkinliğe hazırlanıyor.

Türkiye Arıcılar Merkez Birliği ve Güvenilir Ürün Platformu bir etkinliğe hazırlanıyor. Bugüne kadar arı ürünleri ve arıcılık konusunda önemli etkinliklere imza atan her iki kuruluş bu defa arıcılık sektörünün tüm yönleriyle konuşulacağı 'Arıcılığın Dünü, Bugünü, Yarını' başlığı ile online bir konferans düzenliyor.

TBMM Tarım Komisyonu Başkanı Prof.Dr. Yunus Kılıç'ın açılışını yapacağı toplantıda, konunun uzmanları arıcılıkla ilgili görüş ve önerilerini anlatacak .Etkinlikte, üretici birliklerinin önemi, arıcılığın sürdürülebilirliği için yapılması gerekenler, sözleşmeli arıcılık gündeme taşınacak. Hem akademisyenler hem de Türkiye Arıcılar Birlik Başkanları'nın konuşma yapacağı etkinliğin sonunda arıcılara kovan dağıtılacak.

22 Haziran Salı 19.00'da başlayacak etkinlikte, Türkiye Arı Yetiştiricileri Birliği Genel Başkanı Ziya Şahin ayrıntılı bir değerlendirme yapacak. Etkinliğin oturum moderatörlüklerini ise Ekonomi Gazetecileri Derneği ve Güvenilir Ürün Platformu Başkanı Celal Toprak ile Bilal Emin Turan üstleniyor.

Etkinlikte Prof. Dr. Gamze Saner, Erzurum İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Taner Bayır, Türkiye Arı Yetiştiricileri Birliği Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Banu Yücel, Elazığ İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Fırat Canbay, Arıcılık Uzmanı Ziraat Yük. Mühendisi Taylan Samancı ve Arı Ürünleri Uzmanı Gıda Yüksek Mühendisi Aslı Elif Tanuğur Samancı arıcılığın geleceği ve sözleşmeli arıcılık hakkında konuşma yapacaklar. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Yunus Kılıç Türkiye Ekonomi Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Bakmadan Geçme

23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur?
Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title