Haberler

BTSO Akademi'den 9 yılda yaklaşık 95 bin katılımcı faydalandı

Güncelleme:

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) iş dünyasına yönelik eğitim ve gelişim platformu olan BTSO Akademi, 2014 yılından bu yana 600'ün üzerinde eğitim programıyla yaklaşık 95 bine yakın katılımcıya ulaştı.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) iş dünyasına yönelik eğitim ve gelişim platformu olan BTSO Akademi, 2014 yılından bu yana 600'ün üzerinde eğitim programıyla yaklaşık 95 bine yakın katılımcıya ulaştı.

Türkiye ekonomisine yön veren Bursa'da, firmaları küresel ölçekte yaşanan rekabete hazırlamak, üyelerin gelişimine katkı sağlamak ve iş hayatındaki başarılarına destek vermek amacıyla hayata geçen BTSO Akademi, büyük bir ilgi ve yoğun bir katılımla eğitim programlarına devam ediyor. BTSO Akademi, BTSO Meslek Komiteleri ve Sektör Konseyleri ile firmalardan gelen taleplerle eğitim takvimini şekillendirirken, yönetici kadrolarına ve çalışanlara önemli kazanımlar sağlıyor.

BTSO Akademi son 9 yılda hayata geçirdiği eğitim programlarıyla firmaların ilgi odağı oldu. BTSO Akademi şimdiye kadar 600'ün üzerinde hem online hem de fiziki olarak eğitim organizasyonuna imza attı. Bu eğitimlerden yaklaşık olarak 95 bin kişi faydalandı.

BTSO Akademi 2022'de eğitimlerine ara vermeden devam etti. İlk 6 ayda 40'tan fazla eğitim programı düzenlendi. Bu eğitimlerden ise 8 bine yakın kişi faydalandı. Zoom uygulamasının yanı sıra Odanın Youtube hesaplarından yayınlanan video konferans eğitimlerinde katılımcılar, konuşmacılara sorular yöneltme imkanı buldu.

BTSO Akademi'nin online eğitimlerinde farklı konu başlıkları da takvimde yer aldı. Finansman yönetiminden müşteri yönetimine, sosyal medya yönetimi ile ofiste verimlilik gibi güncel konular BTSO Akademi'de ele alındı. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, dijital iletişim platformlarının iş dünyası temsilcilerine daha hızlı ulaşmalarına imkan sağladığını söyledi. Başkan Burkay, "İletişimin ve etkileşimin hayati bir önem taşıdığı günümüzde bilgiye ulaşmak büyük önem taşıyor. Bizler de şirketlerimizin bilgiye daha hızlı ulaşmaları açısından BTSO Akademi projesini 2014 yılında hayata geçirmiştik. Eğitim programlarımıza 9 yıldır ara vermeden devam ediyoruz. İş dünyasının talepleri her zaman önceliğimiz. Yılın ikinci yarısında da üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda yeni eğitim programlarını sürdüreceğiz" dedi.

Üniversite ve profesyonel eğitim hizmeti veren kurumlarla yapılan işbirlikleriyle hazırlanan programlardan faydalanmak için, "akademi.btso.org.tr" uzantılı internet adresinden ilgili eğitim konusunu seçerek başvuru yapılabilir. Katılımcılar, BTSO Akademi konusundaki görüş ve önerilerini de akademi@btso.org.tr adresinden iletebiliyor. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Bursa Ticaret Ve Sanayi Odası Türkiye Bursa Ekonomi Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title