Haberler

Beylikdüzü'nde Geri Dönüşüme Güney Kore İmzası

Plastik, Lastik Gibi Maddelerden Ham Petrol Elde Eden Güney Koreli Reentech Şirketi, Beylikdüzü'ne Geri Dönüşüm Fabrikası Kurmak İstiyor.

Plastik, lastik gibi maddelerden ham petrol elde eden Güney Koreli Reentech Şirketi, Beylikdüzü'ne geri dönüşüm fabrikası kurmak istiyor.

Atık gıdalardan hayvan yemi; plastik, lastik gibi maddelerden ham petrol elde eden Güney Koreli Reentech Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ho-Joon Kwak ve yardımcısı Yong-Jun Kwak, Beylikdüzü Belediye Başkanı Vehbi Orakçı ile görüşerek, Beylikdüzü'ne de aynı sistemi uygulayan bir geri dönüşüm fabrikası kurma isteklerini iletti. Dünyadaki en yüksek verimliliğe sahip HT-8000 teknolojisini uygulayacakları sistemin, doğada 400 yılda yok olabilen plastik ve türevi maddeleri, mazot, benzin ve gazyağına dönüştürdüğünü ve Çevre Bakanlığı'nın da destek verdiğini anlatan Kwak, Beylikdüzü Belediyesi'nin çevreye duyarlı çalışmalarını takdir ettiklerini belirtti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Vehbi Orakçı da, Güney Kore'den Beylikdüzü'ne gelen konuklarını makamında kabul ederek, kentin geleceğine katkıda bulunacak her konuda yeni projelere açık olduklarını kaydetti.

Beylikdüzü halkının da yaşadığı çevreye duyarlı yapısıyla, yeşil alanların korunması ve kent temizliğinde her zaman kendilerine destek olduğunu ifade eden Başkan Orakçı, geri dönüşüm konusunun, hem kaynakların artırılması hem de çevre temizliği açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

(CY-CY-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title