Haberler

Başkan Aktaş, mesaiye Kent ve Balık Hali'nden başladı

Güncelleme:

- Başkan Aktaş, mesaiye Kent ve Balık Hali'nden başladı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Tarım AŞ tarafından işletilen Hikmet Şahin Kent Hali ve Balık Hali'ni ziyaret ederek esnafın talep ve düşüncelerini dinledi.

- Başkan Aktaş, mesaiye Kent ve Balık Hali'nden başladı

BURSA - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Tarım AŞ tarafından işletilen Hikmet Şahin Kent Hali ve Balık Hali'ni ziyaret ederek esnafın talep ve düşüncelerini dinledi. Başkan Aktaş, bütün dünyanın krizi konuştuğu bir ortamda Türkiye'deki birçok sektörde hareketlilik yaşandığını ifade ederek, hal esnafının da aynı hareketliliği yaşadığını dile getirdi.

Sağlıklı, güvenilir ve nitelikli tarım ürünlerinin geniş kesimlere ulaştırılmasına önem veren Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tarım AŞ tarafından işletilen Hikmet Şahin Kent Hali'nin daha da geliştirilmesi ve verimliliğin arttırılması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Sebze ve Meyve Hali ile Balık Hali'ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, dükkanları tek tek gezerek 'hayırlı işler' temennisinde bulundu. Öncelikle av yasağının kalkmasıyla hareketli günler yaşayan Balık Hali'ne uğrayan Başkan Alinur Aktaş, balık mezadına katılarak esnafla sohbet etti. Daha sonra Sebze ve Meyve Hali'ne geçen Başkan Aktaş, hal esnafının talep ve görüşlerini dinledi. Ardından Kent Hali Yönetim binasına geçen Başkan Aktaş, hal yöneticileriyle eksik ve aksaklıklarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

"Kent Hali çekim merkezi oldu"

Bursa'nın gerek Sebze ve Meyve Hali, gerekse Balık Hali'yle Türkiye'ye örnek yerlerden biri olduğunu söyleyen Başkan Aktaş, esnafın genel anlamda memnun olmasının da sevindirici olduğunu belirtti. Var olan eksik ve aksaklıklarla ilgili istişarelerde bulunduklarını aktaran Başkan Aktaş, "Aldığımız notlar çerçevesinde işleri geliştirmek için neler yapabileceğimize bakacağız. Rahmetli Hikmet Şahin başkanımızı saygıyla anıyorum. Yapılan bu güzel hal, Bursa'nın önemli bir çekim merkezi oldu. Esnafta yıllar içinde kendini yenileyerek daha iyi iş yapmak için erken saatlerden itibaren işinin başında bulunuyor. Ciddi bir hareketlilik var. Genel anlamda memnuniyetin var olması sevindirici. Hamdolsun bütün dünyanın krizi konuştuğu bir ortam içerisinde birçok sektörümüzde hareketlilik var. Hal esnafında da aynı hareketliliği hissettik" dedi.

Bursa'nın otomotiv, tekstil, tarım, ahşap sanayi, makina sektörü başta olmak üzere birçok alanda hızla geliştiğini anlatan Başkan Aktaş, "Bursa'nın bir çekim merkezi haline geleceğine inanıyoruz. Özellikle tarımsal ürünler açısından da aynı hareketliliği Bursa yaşayacaktır. Esnafımız da bunları düşünerek hareket edecektir. Güler yüzleri ve tatlı dilleriyle bizleri karşılayan hal esnafımıza teşekkür ederek bol ve bereketli kazançlar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Alinur Aktaş Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

Bakmadan Geçme

İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500

Yorumlar (1)

Dadaş:

Çok efendi iyi kalpli bir belediye başkanı yolunuz açık olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title