Haberler

Balıkesir'de Tarımsal Faaliyetler

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, "Kaliteli üretimi artırmaya çalışmalıyız. Siz tarımı bilinçli yaptıkça, işbirliği içinde yaptıkça daha fazla ürün alacaksınız." dedi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, "Kaliteli üretimi artırmaya çalışmalıyız. Siz tarımı bilinçli yaptıkça, işbirliği içinde yaptıkça daha fazla ürün alacaksınız." dedi.

Bandırma Ticaret Borsasında, elektronik ürün satış salonundaki programa katılan Kırcı, burada yaptığı konuşmada, ülke çiftçisinin tüm zorluklara karşın üretim yapmaya çalıştığını söyledi.

Balıkesir'deki tarım toprağının çok değerli olduğuna dikkati çeken Kırcı, "Çiftçiler, tarımı bilinçli yapmalı, biz siyasetçiler de onlara her çeşit desteği sağlamalı, ürünlerimizi markaya dönüşmesini gerçekleştirmeliyiz." ifadelerini kullandı.

Başta Balıkesir olmak üzere ülkedeki tarım topraklarının korunması gerektiğini dile getiren Kırcı, şöyle konuştu:

"Kaliteli üretimi artırmaya çalışmalıyız. Siz tarımı bilinçli yaptıkça, işbirliği içinde yaptıkça daha fazla ürün alacaksınız. Bu topraklar bizim topraklarımız. Tarım Bakanımızın dediği gibi önce toprağı koruyacağız. Zararlı atıklardan kimyasallardan toprağımızı koruyacağız. Sonra çiftçimizi koruyacağız onların, köyden göç etmesi gibi kaygıları olmasın. Topraklarının başında dursunlar, tarıma sahip çıksınlar."

Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin de bakanlıktan tarım üretimini artırıcı politikalar beklediklerini belirtti.

Kaynak: AA / Ekonomi

Sema Kırcı Balıkesir Bandırma Ak Parti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teğmenlerin kılıçlı yeminine ilk yorum: Bu kılıçları kime çekiyorsunuz?

Kılıç çekerek yemin eden teğmenlere zehir zemberek sözler

CHP tüzük kurultayında gerginlik! Yavaş isyan etti, İmamoğlu ve Özel gönlünü almaya çalıştı

Mansur Yavaş isyan etti, İmamoğlu ve Özel gönlünü almaya çalıştı

İlk kez görüntülendi! İşte içinde kayıp Narin'e ait DNA örnekleri bulunan araç

İşte içinde kayıp Narin'e ait DNA örnekleri bulunan araç

Gücünüz bir tek garibana mı yetiyor? Zabıtanın mallarına el koyduğu seyyar satıcının feryadı yürek dağladı

Adalet kavramının sorgulandığı bugünlerde yürekleri dağlayan görüntü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title