Haberler

Bakan Kacır'dan Başarılı Gençlere Tebrik Mesajı

Güncelleme:

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 1. Uluslararası Yapay Zeka Olimpiyatı ve 31. Balkan Bilgisayar Olimpiyatı'nda madalya kazanan Türk gençlerini tebrik etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 1. Uluslararası Yapay Zeka Olimpiyatı ile 31. Balkan Bilgisayar Olimpiyatı'nda çeşitli kademelerde madalya almaya hak kazanan gençleri tebrik etti.

Kacır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, uluslararası bilim olimpiyatlarında başarı kazanan öğrencilere ilişkin bilgi verdi.

Türk gençlerinin olimpiyat başarılarına devam ettiğini belirten Kacır, şunları kaydetti:

"Suudi Arabistan'ın Riyad kentinde 25 ülkeden 86 öğrencinin katılımıyla düzenlenen 1. Uluslararası Yapay Zeka Olimpiyatı'nda bronz madalya kazanan Noyan Cantürk ve Cengiz Eray Aslan'ı, Kuzey Makedonya'nın Ohri kentinde 15 ülkeden 62 öğrencinin katılımıyla düzenlenen 31. Balkan Bilgisayar Olimpiyatı'nda gümüş madalya kazanan Mert Köksal, bronz madalya kazanan Mert Akarca ve Noyan Cantürk, mansiyon derecesi kazanan Ayhan Ünüvar'ı yürekten tebrik ediyor, başarılarının bir ömür daim olmasını diliyorum."

Bu üstün başarılarda emeği geçen akademisyen, öğretmen ve desteklerini esirgemeyen ailelere teşekkür eden Kacır, geleceğin bilim insanı ve teknoloji liderleri olacak gençlerin destekçisi ve yoldaşı olmayı sürdüreceklerini bildirdi.

Kaynak: AA / Enes Duran - Ekonomi

Mehmet Fatih Kacır Bilgisayar Teknoloji Ekonomi Eğitim

Kabine, yarın toplanıyor! Masada kritik konu başlıkları var

Kabine, uzun bir aranın ardından toplanıyor! İşte masadaki en önemli konu başlığı

İsrail, Lübnan'ın ardından Yemen'i de vurdu

İsrail, Lübnan'dan sonra bir ülkeyi daha vurdu

8 gün resmen buhar olmuş! Narin'in amcalarından biri bu sefer fena köşeye sıkıştı

Amcalardan biri bu sefer fena köşeye sıkıştı

Gökyüzünden başımıza aşı yağacak! Bakanlık, 'Sakın ellemeyin' diyerek uyardı

Gökyüzünden başımıza aşı yağacak! Bakanlık, "Sakın ellemeyin" diyerek uyardı

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });