Haberler

AK Parti'den Bahçeli'nin emekli maaşlarına ilişkin çağrısına yanıt: Mümkündür elbette, çabamızı ortaya koyacağız

Güncelleme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Emeklilerimize yüzde 25'lik maaş artışı makul ve yeterli bulunmamıştır. Memur maaşına yapılan 8 bin liralık seyyanen artış emeklilere de yansıtılmalı" çağrısı büyük ses getirdi. Katıldığı canlı yayında Bahçeli'nin "emekliye seyyanen" zam talebine ilişkin AK Parti'nin tutumunu paylaşan Grup Başkanı Abdullah Güler, "Elbette mümkündür. Çabalarımızı ve gayretlerimizi ortaya koyacağız" diye konuştu.

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün partisinin grup toplantısında emekli maaşlarıyla ilgili dikkat çeken bir çağrıda bulundu. Bahçeli, "Emeklilerimizi yüzde 25'lik maaş artışı makul ve yeterli bulunmamıştır. Bizim isteğimiz; memurlara uygulanan 8 bin 77 TL'lik seyyanen zammın emeklilere de uygulanmasıdır" ifadelerini kullandı.

AK PARTİLİ GÜLER: GAYRETİMİZ, ÇABAMIZ OLACAKTIR

Katıldığı Habertürk canlı yayınında MHP lideri Bahçeli'nin "emekliye seyyanen zam" talebine ilişkin AK Parti'nin tutumunu paylaşan Grup Başkanı Abdullah Güler, "Mümkündür elbette. Gayretimiz, çabamız olacaktır" ifadelerini kullandı.

AK Parti'den Bahçeli'nin emekli maaşlarına ilişkin çağrısına yanıt: Mümkündür elbette, çabamızı ortaya koyacağızAK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler.

"BÜTÇE İMKANLARI DEDİĞİMİZ DENGE VAR"

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, TBMM Genel Kurulu'nda gündeme gelen memur ve emekli zammıyla ilgili torba yasa teklifi hakkında konuşurken, çalışanların özlük haklarının artırılması ve enflasyona ezdirilmemesi konusunda çabalarının olacağını belirtti. Bahçeli'nin çağrısına ilişkin ise "Mümkündür, bu manada çalışanlarımızın özellikle enflasyona ezdirilmesi, özlük haklarının artırılması noktasında çabamız olacaktır. Ancak bütçe imkanları dediğimiz denge var" şeklinde konuştu.

"EKONOMİK DURUMUN GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULMASI GEREKİYOR"

AK Parti Grup Başkanı, çalışanların refah seviyesini ve özlük haklarını artırmak için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. Ancak bütçe dengesinin gözetilmesi gerektiğini de belirtti. Çalışanların memnuniyeti ve adil bir gelir dağılımı için çaba sarf edeceklerini ifade eden Güler, bütçe imkanları ve ekonomik durumun da göz önünde bulundurulması gerektiğini vurguladı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Devlet Bahçeli Abdullah Güler AK Parti Memur Zam MHP Politika Ekonomi Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (67)

FİKRET ATICI:

Bütçe dengesi Emekli memura zam verince mi aklınıza geliyor Biraz da sayın vekiller Sayın Bakan sizler fedakarlık yapsanıza Hep garip guruba mı fedakarlık yapacak Sıka sıka emeklinin suyunu çıkaracaksınız

107
6
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Hemen emekli memur mu geldi aklınıza? Emekli işçi ölsün mü?

yanıt24
yanıt2
saffet ünal:

ekonomi sadece emeklilerde mi var devlet erkanına yokmu

93
14
yanıtYanıtla
BEKİR HELİMERGÜN:

devlet baba el attımı yaparlar

62
33
yanıtYanıtla
Merdan:

Verdiğiniz oylar zam olarakak dönüyor. Yüzde 25'i bile vermemek için kök oyunu oynuyorlar. Bunlar emeklilere az bile.

76
11
yanıtYanıtla
Hamdi Un:

Kesinlikle bu para yetmez seyyanen zammı memurlara verilen kadar verilmeli işci emeklisi aç açık bırakılmamalı sayın millet vekilleri kendilerine geldimi onaylıyorlar emeklilere gelince emekliyi ikiye ayırıyorlar işci emelisi eş geçiliyor memur emekçisine verilen parayı söz konusu yapılıyor işci emekçisine verilen zam yeterli deyil kesinlikle onbeş bin olmalı lütfen. Sayın Devlet Bahçeli bu işin peşini bırakmassa halkı sevindirir sayın Bahçeli'ye duacı oluruz saygılarımla

yanıt21
yanıt3
Merdan:

Yaparsa Akp yapar.

29
44
yanıtYanıtla
hikmet yaşar:

Akp zam dan başka bir de kendilerine beşer onar devletten maaş almayı yapar

yanıt19
yanıt1
Kenan GÜNEYSU:

Bu güzelim ülkemde 15 milyon emekli var. Ya biride demiyor ki EMEKLİLER partisi kursa seçimlerde emin olun 1. Parti gelir. Sadece emekliler ve eşleri oy verse yeterli. Uyanık olun arkadaşlar emekliler derneği başkanı bu işi dile getirecek bak güzelim ülkemde emeklilere nasıl değer verilecek seyredin. TÜRKİYE EMEKLİLER DERNEĞİ ne baskı yapmak gerekir. Çözse çözse bu işi onlar çözer. Güzelim ülkemde EV kiraları 10 bin tl olmuşken 7.500 veya 13.000 maaş alan bir emekli nasıl geçimini sağlar ki.

65
4
yanıtYanıtla
mahmut:

Ülke nüfusunun 80 Milyonun: 20 milyonu Genç, 15 milyonu emekli. Kalan kalan 45 milyonun memur ve askeri ve kamu görevlileri de çıkarsan sanırım bir 10-15 milyon kalır onlarıda emekli edelim memkelet komple devlet maaşlı olsun.

14
53
yanıtYanıtla
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title