Haberler

37 Milyon liralık vurgun yapmıştı! Bankacı kadın, ifadesinde her şeyi tek tek anlattı

Güncelleme:

Konya'da bir bankada çalışan Perihan Yazar, nişanlısı ile birlikte 37 milyon TL'lik vurgun yaptıktan sonra olayın ortaya çıkmasıyla tutuklandı. Yazar, verdiği ilk ifadede "Parayı 25 ayrı müşterinin hesabına göndererek, oradan da kendisi ile nişanlısının hesabına yönlendirdiğini ve bu paranın 20 milyon TL'sini kripto para borsasında kaybettiğini anlattı.

Konya'da çalıştığı bankadan milyonlarca liralık vurgun yapan kadının ilk ifadesi ortaya çıktı. Paraları 25 ayrı müşterinin hesabına gönderdiğini ve oradan da kendisi ile nişanlısının hesabına yönlendirdiğini anlatan kadın, 37 milyon TL'lik paranın 20 milyon TL'sini de kripto para borsasında kaybettiğini öne sürdü.

BANKA YETKİLİLERİ POLİSE KOŞTU

Banka müdürü olan Seçil Erzan'ın, aralarında çok sayıda futbolcunun da bulunduğu onlarca kişiyi milyonlarca lira dolandırmasının yankıları hala sürerken buna benzer vakalarda ortaya çıkmaya devam ediyor. Bir bankanın yetkilileri, Konya Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek, şubelerinde çalışan Perihan Yazar'ın 3 aylık süre içerisinde zimmetine 37 milyon 157 bin 105 TL para geçirdiğini, bunu da itiraf ettiğini belirterek şikayette bulundu.

37 Milyon liralık vurgun yapmıştı! Bankacı kadın, ifadesinde her şeyi tek tek anlattı

OLAY ORTAYA ÇIKINCA TUTUKLANDILAR

Olayın ortaya çıkmasının ardından bankacı kadın ve paranın bir kısmını hesabına gönderdiği nişanlısı Settar Arslan gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

37 Milyon liralık vurgun yapmıştı! Bankacı kadın, ifadesinde her şeyi tek tek anlattı

"MALİ DURUMUM BOZULUNCA ZİMMETİME PARA GEÇİRMEYE BAŞLADIM"

Sabah gazetesinin haberine göre; Perihan Yazar, verdiği ilk ifadede banka müfettişlerine olayı anlattı. "Mali durumum bozulmuştu. 25 Mart'ta zimmetime para geçirmeye başladım. Bildiğim 25 farklı müşterinin hesabına EFT ile paraları gönderdim" diyen Yazar, daha sonra onları yönlendirerek parayı kendisinin ve nişanlısının hesaplarına aktardığını anlattı.

37 Milyon liralık vurgun yapmıştı! Bankacı kadın, ifadesinde her şeyi tek tek anlattı

PARANIN 20 MİLYON LİRALIK KISMINI KRİPTODA KAYBETMİŞ

Yazar, ifadesinin devamında "Paranın 20 milyon 700 bin TL'sini kripto paraya yatırdım. Yaptığım kaldıraçlı işlemlerle de bu parayı kaybettim. Paranın 11 milyon 200 bin TL'sini ise Settar'ın hesabına yönlendirdim. Üçüncü kişilere borcum vardı. Paranın 1 milyon 500 bin TL'si ile de bu borçlarımı kapattım dedi"

LÜKS OTELLERDE TATİL YAPMIŞLAR

Öte yandan Perihan Yazar ve nişanlısı Settar Arslan'ın sık sık tatile gittiği, lüks otellerde kaldığı da öne sürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Haberler.com / Eymen Dursun - Ekonomi

Kripto Para Banka Konya Suç 3.Sayfa Finans Ekonomi Haberler

MHP lideri Bahçeli: UEFA kararından vazgeçmezse A Milliler Hollanda maçına çıkmasın

MHP lideri Bahçeli: UEFA kararından vazgeçmezse A Milliler Hollanda maçına çıkmasın

Berlin polisi, Türkiye-Hollanda karşılaşmasını 'emsali olmayan en yüksek riskli maç' olarak belirledi

Berlin polisi, Türkiye-Hollanda karşılaşmasını "emsali olmayan en yüksek riskli maç" olarak belirledi

Rakam öyle böyle değil! Milletvekilleri ve bakanların alacağı zam belli oldu

Rakam öyle böyle değil! Milletvekilleri ve bakanların alacağı zam belli oldu

Bakmadan Geçme

ChatGPT çöktü mü? OPENAI ChatGPT ne zaman açılacak? ChatGPT neden açılmıyor 6 Temmuz 2024? KYK yazın yatıyor mu? KYK bursu yaz tatilinde veriliyor mu? Altın gol ne zaman kalktı? 6 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Temmuz 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı?Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 6 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Temmuz Deprem Raporları: İstanbul, Ankara ve İzmir'deki Deprem Aktiviteleri 6 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Temmuz 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Temmuz Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Admira Wacker hangi ülkenin takımı, hangi ligde oyuyor? Admira Wacker Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 6 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
UEFA, Merih Demiral'a 2 maç ceza verdi

UEFA, Merih Demiral'a 2 maç ceza verdi

500

Yorumlar (2)

Goker Deveci:

20 milyon lirayi hapisten cikinca harcayacak ..20 milyon lirayi kripto borsasinda kaybetmis yalan soyluyor inanmiyorum

14
0
yanıtYanıtla
Mhmt xxx:

25 müşterisinin hesabına EFT yapıp tekrar kendi hesaplarına aktarıyor Bu 25 müşteriden hiç biri para giriş çıkışını fark etmiyor mu? 25 hesapta incelenmeli kara para aklama olabilir

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title